RīgaTV 24 apkopo talantu veiksmes stāstus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

RĪGATV 24 kanālā katra mēneša pēdējā svētdienā, skatītājiem tiek dota iespēja uzzināt kā īstenot savus mērķus, iegūstot tiem finansiālu atbalstu!

Raidījumā «Latvija, uz priekšu» līdz šim viesojušies tādi sabiedrībā atpazīstami cilvēki kā Aleksandrs Samoilovs, Ralfs Eilands, Artūrs Mednis, Aleksandrs Sokolovs, Elita Mīlgrāve un citi, kas kopā ar LabieDarbi.lv projektu konkursa uzvarētājiem atklāj savus veiksmes stāstus, un to kā izdevies realizēt vispārdrošākās idejas.

Aizbraukt ar kori sadraudzības braucienā, izveidot bērnu laukumiņu, iegādāties instrumentus, studēt ārzemēs, attīstīt savu talantu, iegādāties tautastērpus vai glābt dzīvniekus - šie ir tikai daži no sapņiem, kurus izdevies realizēt! Raidījums «Latvija, uz priekšu!» sniedz iespēju izzināt iedvesmojošos stāstus, kuri rezultējušies ar uzvarām, attīstību un izaugsmi!

Foto: publicitātes

Kā uzsver LabieDarbi.lv valdes priekšsēdētāja Jeļena Šļihta: «Labdarības iniciatīvai LabieDarbi.lv rūp sekmīga Latvijas sabiedrības attīstība dažādos tās aspektos – izglītības, kultūras, sporta un vides. Tāpēc projektu konkursa ziedotāja AS 4finance investīcijas, kas 5 gadu laikā pārsniegušas 1 300 000 EUR, tiek izlietotas atbildīgi, proti, ieguldītas Latvijas izaugsmē, vienlaikus izvērtējot katra īstenota projekta efektivitāti un ilgtspēju. Informatīvā rakstura raidījums «Latvija, uz priekšu!» sniegs iespēju sadzirdēt valsts mērķtiecīgāko cilvēku veiksmes stāstus, ka arī iedvesmos pārējo sabiedrības daļu uzdrīkstēties par saviem sapņiem runāt skaļi un saņemt nepieciešamo finansējumu savas idejas realizācijai».

Nākamais raidījums RīgaTV 24 ēterā būs redzams 26.07. plkst. 17:30

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu