Bārmeņu šovi, ugunīgas dejas, saulriets ieskandina slavenību vasaras sākšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.jūlija vakarā veikala «Galeria Rīga» jumts bija pilns čalojošiem, smejošiem cilvēkiem, kuri bija ieradušies uz restorāna «D'arte terrace» atklāšanu. Siltais laiks, saulīte un vasaras sajūta lutināja viesus, un ikviens priecājās par maziņajām vēja dvesmām.

Restorāna atklāšanas svētki tika ieskandināti ar itāļu mūziku, kuru izpildīja šarmantais dziedātājs Roberto, kurš arī iejutās vakara vadītāja lomā un lieliski izklaidēja ikvienu viesi.

Kā jau restorāna atklāšanā, viesi baudīja dažādas gardas uzkodas, kuras nepārtraukti piedāvāja laipni oficianti.

Gluži tāpat visu laiku viesiem bija iespēja izvēlēties dažāda veida kokteiļus - gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos.

Nepārtraukti tika izspēlētas dažādas balvas, tādas kā vakariņas vai pusdienas restorānā, kas sajūsmināja viesus, jo restorāna šefpavārs Sanjeev Negi ir jau Rīgas sabiedrības krējuma iemīļots.

Bārmeņi veidoja šovus, parādot, kā pudeles, gluži kā cirkā veidotie žonglieru triki, nekrīt zemē, bet spēj lidot pa gaisu.

Arī zvaigznēm bija iespēja iejusties bārmeņu ādā - šo iespēju izmantoja māsas Simona un Diāna Kubasovas.

Tāpat itāļu mūzikas ritmu pavadībā, dejotāja Rolanda Šteinberga mudināti, viesi metās trakos salsas ritmos, kas tikai sakurināja ballīti vēl vairāk. Dejas turpināja pārīši, jo sāka spēlēt romantiskas itāļu dziesmas.

Ikvienam vakara apmeklētājam aizsitās elpa, ieraugot skaisto saulrietu, kurš iekrāsoja debesis sarkanas.

«D'arte terrace» atklāšanu apmeklēja, Samanta Tīna, Olga Rajecka, Ieva Adamss, Kašers, Indra Salceviča, māsas Diāna un Simona Kubasovas, Marta Kalēja, Liene Greifāne, Anete Bilzēna, Mārtiņš Jātnieks, Anna Lieckalniņa, Valdis Melderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu