Īgns logu mazgātājs notver bankas aplaupītāju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Logu mazgātājs izjaucis laupīšanu «Lloyds» bankā Londonā, jo esot bijis «sliktā noskaņojumā». Britu policija uzslavējusi 34 gadus veco logu mazgātāju Džeimsu Rouliju, kurš uzkliedza bruņotajam laupītājam un, kad tas meties bēgt, notvēra un turēja viņu līdz likumsargu atbraukšanai. Roulijs atzina, ka pie viņa nesavaldības esot bijis vainojams sliktais garastāvoklis.

«Es biju sliktā noskaņojumā,» viņš skaidro. «Visu rītu skraidīju apkārt kā vista ar nocirstu galvu, cerot sagrabināt naudu rēķinu nomaksāšanai.»

«Kad ieraudzīju viņu bankā vicināmies ar ieroci un pieprasot naudu, es rīkojos saskaņā ar saviem instinktiem. Es biju pārliecināts, ka ierocis nav īsts, tāpēc rīkojos,» norāda Roulijs.

47 gadus vecajam laupītājam Endrū Fernandesam pirmdien tika piespriests mūža ieslodzījums par bankas aplaupīšanas mēģinājumu ar rotaļu pistoli.

«Viņš vienkārši nokaitināja mani nepareizajā dienā,» piebilst Roulijs.

Martā policija izteica Roulijam oficiālu uzslavu. Šonedēļ viņam tiks pasniegta Policijas balva par iedzīvotāju drosmi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu