Slavenības, kuru romāni sākušies Lasvegasā, daži pat beigušies ar īslaicīgām laulībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības ir tikai cilvēki un alkohola reibumā nereti izdomā, ka kādu mīl, un tā kā Lasvegasā ir šāda privilēģija - uzreiz apprecēties, tā tiek izmantota. Zvaigznes, kuras sākušas īslaicīgus romānus Lasvegasā.

Dziedātāja Britnija Spīrsa ne tikai ir iemīlējusies, atrodoties Lasvegasā alkohola reibumā, bet pat apprecējusies. Laulība ilga veselas 55 stundas.

Dziedātāja Šēra 1975. gadā apprecējās un pēc deviņām dienām izšķīrās. Teikt jāvārdu viņa izlēmusi nekur citur kā populārajā izklaides vietā Lasvegasā.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Modele un aktrise Karmena Elektra apprecēja basketbolistu Denisu Rodmenu un beigu beigās pēc diviem gadiem izšķīrās.

Pamela Andersone laulībā, kura noslēgta kādā Lasvegasas kapelā, nodzīvoja veselus piecus mēnešus. Šīs laulības nebija nejaušas, jo 2014.gadā aktrise atjaunoja laulību ar savu vīrieti un atkal ir laimīga.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Ričards Gīrs un modele Sindija Krauforde iestūrēja laulības ostā 1991. gadā, vēlāk pāris izšķīrās, par šķiršanās iemeslu minot pārāk lielu vecuma atšķirību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu