Jelgavā vasaras sezonā atver publisko slidotavu skrituļslidām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jelgavā, Pasta salā, pēc Jāņiem plāno atvērt publisko slidotavu, kas vasaras sezonā būs pielāgota skrituļslidām.

Jelgavas pilsētas publiskās slidotavas laukums Pasta salā tiek aprīkots ar multifunkcionālu segumu, un iegādāts nepieciešamais inventārs, lai tā būtu pieejama apmeklētājiem arī gada siltākajos mēnešos.

Uz jaunā laukuma seguma būs iespējams nodarboties ar dažādiem sporta veidiem, ne tikai ar skrituļslidošanu un «inline» hokeju, bet arī ar florbolu, strītbolu un citiem sporta veidiem.

Apmeklētājiem būs iespējams nomāt nepieciešamo inventāru - skrituļslidas, «inline» hokeja inventāru, kā arī visu strītbola, florbola un inline hokeja laukumu sportošanai draugu un paziņu lokā. Slidotavas darba laiks būs katru dienu no plkst. 11 līdz plkst. 21.

Maksa par slidošanu būs 1,50 eiro par stundu, bērniem no septiņu līdz sešpadsmit gadu vecumam - viens eiro, bet līdz septiņu gadu vecumam - 0,50 eiro par stundu. Slidu nomas maksa būs 1,50 eiro. Strītbola laukuma nomas maksa - 10 eiro stundā. Visa laukuma noma «inline» hokeja, florbola vai cita sporta veida spēlēm - 20 eiro stundā.

Slidotavu apsaimnieko Zemgales Olimpiskais centrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu