10 lustīgas zaļumballes, kurās aizvadīt Līgo svētkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Vēl neesi izlēmis, kur svinēt Līgo svētkus? Esam apkopojuši 10 zaļumballes visā Latvijā, kurās jautrība garantēta!

Zaļumballe Saldus pilsētā

Kalnsētas parka estrādē Līgo svētku koncerts «Savējie sapratīs». Plkst. 20:00 skaistākās, jautrākās melodijas, kas iekarojušas klausītāju sirdis, jaunos, nedzirdētos aranžējumos skanēs aizraujošā koncertšovā, ko izpildīs Normunds Jakušonoks kopā ar Jāņa Ķirša vadīto Rīgas Zelta kori. Plkst. 22:00 lustīga Līgo nakts balle kopā ar Rūtu Dūdumu. Biļešu cena 3,00 EUR.

Zaļumballe Tukumā

Ja Līgo vakarā plānojas būt Tukumā, izdancoties zaļumballē kopā ar grupu «Tukuma Jāņi» varēs Tukuma Durbes estrādē. Sākums 23.jūnijā pulksten 22.00. Adrese: Durbes estrāde, Tukums, Tukuma novads.

Zaļumballe Preiļos

Atzīmējot vasaras saulgriežu svētkus, Preiļu parka estrādē notiks Līgo nakts ugunskurs un zaļumballe, kurā par muzikālo pavadījumu rūpēsies mūzikas grupa «Zenīts». Ielīgot Latviju ir aicināts gan jauns, gan vecs!

Zaļumballe Lubānā

Vasaras saulgriežu svētku jestrajā pasākumā Jums spēlēs grupa «Ķirmji». Ar Lubānas pašvaldības finansiālu atbalstu, Līgo ballē ieeja bez maksas. Sliktu laikapstākļu gadījumā - Lubānas pilsētas klubā.

Zaļumballe Krāslāvā

Jāņu zaļumballe un ugunskurs estrādē, izbaudot vasaras saulgriežu gaidīšanas svētkus. Apmeklēt pasākumu ir aicināts ikviens interesents - gan jauns, gan vecs, gan liels, gan mazs. Uz tikšanos lustīgajā ielīgošanā!

Zaļumballe Bauskā

Atzīmējot vasaras saulgriežu svētkus - Līgo nakti - Bauskas Pilskalna estrādē notiks balle kopā ar grupu «Rīgas iela». Izbaudīt Līgo lustes ir aicināts gan liels, gan mazs, gan jauns, gan vecs. Uz tikšanos svētkos!

Zaļumballe Vircavā

Vasaras saulgriežu svētku Līgo zaļumballe kopā ar mūzikas grupu «Bruģis» Vircavas parkā. Mīļi aicināts ir ikviens dejot un lustēt gribētājs. Izbaudīsim šos skaistos vasaras svētkus kopā! Uz tikšanos ballē!

Zaļumballe Ciemupē

Ar no trejdeviņām zālītēm pītiem vainagiem galvās un Jāņu zālēm rokās aicinām uz Jāņu nakts zaļumballi. Pie ugunskura līgosim kopā ar grupu «Hameljoni».

Zaļumballe Ventspilī

Vasaras saulgriežu zaļumballē spēlē Ģirts Alsters ar grupu «Jūras vilki», kā arī DJ ANss. Šos svētkus iespējams izbaudīt, ļaujoties jestrām un lustīgām dejām. Iedejosim Jāņu dienā kopā! Uz tikšanos svētkos!

Zaļumballe Ugālē

Jau 4. gadu pēc kārtas Ugāles Jāņkalniņā svinēsim īsāko nakti gadā - vasaras saulgriežus. Visi laipni aicināti uz koncertu 20.00, kā arī koncerta laikā apskatīt dok.filmu «Jāņi Jāņkalniņā toreiz un tagad». Kura Jāņu nakts noris bez zaļumballes, šogad zaļumballē ziņģēs grupa «Piemare» no Pāvilostas. Laipni gaidīti Ugāles Jāņkalniņā 23. jūnijā plkst.20.00 lustīgi aizvadīt gada īsāko nakti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu