Pamela Andersone gatava atgriezties vīriešu pasaulē un doties uz daudziem randiņiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārā amerikāņu aktrise Pamela Andersone, kura nesen kā šķīrusies no dzīvesbiedra Rika Salomona, ir gatava jaunām attiecībām un daudziem randiņiem.

Pievilcīgā amerikāņu aktrise Pamela Andersone, kuras populārākā loma bijusi televīzijas seriālā «Baywatch» (Pludmales patruļa), komiķes Elenas Dedženeresas (Ellen DeGeneres) šovā paziņojusi, ka šobrīd ir oficiāli šķīrusies no Rika Salomona un jau drīz būs gatava atkal sākt satikties ar vīriešiem. Šova laikā Andersone atklāja, ka plāno satikties ar vairākiem vīriešiem.

Šā gada sākumā Andersone izšķīrās no vīra jau otro reizi. Pēdējā reizē Pamela un Riks kopā bija sešus mēnešus, bet pirmajā reizē (2007.gadā) - divus.

Arī tad, kad Andersone un Salomons izšķīrās pirmajā reizē, bulvārpresē vairākkārt parādījās ziņas un fotogrāfijas, kurās pāris redzams kopā sabiedrībā. Pēc ilgāka laika šī varētu būt pirmā reize, kad Pamela atkal satiktos ar vairākiem vīriešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu