Linda Leen atklāj, ko domā par sabiedrību, un gaida apgaismības laiku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja Linda Leen dienu pēc Eiropraida norises Rīgā portālā «Facebook» publiskoja savas pārdomas par cilvēci, rīcībām, uzskatiem un to, kas vispār ir pareizi un kas ne.

Dziedātāja Linda Leen uzskata, ka nupat ir tāds vērtību haosa un apjukuma laiks, ka var paļauties tikai uz savu subjektīvu pārliecību. Dažādu tiešām vērā ņemamu autoritāšu viedokļi, kuriem būtu dabiski sekot, ir pilnīgi pretēji.

«Un vieniem ir taisnība un otriem it kā arī, vieniem - pēc būtības, otriem - pēc likuma, citiem - pēc pārliecības. Vieniem pieder gadsimtiem sena kultūras tradīciju aizmugure, lai arī pamatojums jau irst pa vīlēm, otriem vēlme pēc revolūcijas, bet nav skaidrs, ko uzvara nesīs nākotnē. Iespējams ir viss, aizliegts ir gandrīz nekas - tas taču it kā labi!» prāto māksliniece.

Linda zina, ka brīvība ir laba lieta, bet kas notiks ar brīvību jeb zaļo gaismu «visam»? Vai ir iespējams akceptēt katra viedokli, vajadzību? Tas būtu tāpat kā - vēlēšanās uzvarēja visas partijas. KATRAI taču savi - labi un svarīgi mērķi, katrai - vissvarīgākie. Vieniem ekonomika, otriem valoda, trešajiem vide.

«Un katram no viņiem taisnība taču, vai ne? Nu ir taču! Kā būvēt sabiedrību tā, lai KATRAM ir komfortabli un tanī pašā laikā nenojaukt visu līdz šim civilizācijā sasniegto? Ļoti gribas, lai nāk apgaismības laiks. Pozitīvi lādēts un uz garīgu attīstību orientēts. Vienojošs, ne šķeļošs. Laiks, kurā vērtība ir vērtība.» nobeidz Linda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu