«Very Cool People» dosies vasaras tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Very Cool People» uzstāsies Siguldas pilsdrupās, festivālā «Summer Sound», Liepājā, festivālā «Saulkrasti Jazz», «Riga FunkFest» un Valmieras klubā «Tinte», informēja grupas pārstāvji.

No rudens līdz pavasarim Rīgas klubā «Pulkvedim neviens neraksta» tika realizēta koncertsērija «Funkology», kas bija veltīta džeza un fanka mūzikas leģendu radītajai mūzikai. Tajā piedalījās Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa, Kristīne Prauliņa, Evilena Protektore, «Dinara Rudan», Oskars Stolse-Semerovs, Jānis Stībelis un citi viesi. Liela daļa no viņiem piedalīsies arī vasaras koncertprogrammā.

Pēc grupas pārstāvju teiktā, koncerttūres pasākumos gaidāma pamatīga fanka mūzikas ballīte brīvā dabā, kur ikvienam būs iespēja izdejoties pēc sirds patikas. Grupa uzsvērusi arī iespēju uzstāties lielā sastāvā, kas bijis tās sapnis jau vairākus gadus. Programmā būs iekļauti labākie skaņdarbi no «Funkology» koncertsērijas.

20.jūnijā grupa uzstāsies Siguldas pilsdrupās, kur «Very Cool People» būs iesildītāji kamerūniešu basista Ričarda Bonas koncertā. Kopā ar grupu uzstāsies pūšamo instrumentu sekcija - trompetists Oskars Ozoliņš, tromboniste Laura Rozenberga un baritonsaksofonists Kristaps Lubovs. Speciāli šim koncertam radīti aranžējumi lielākam instrumentālistu sastāvam.

11.jūlijā «Very Cool People» muzicēs festivālā «Summer Sound» Liepājā, kur tiks atskaņota «Funkology» lielkoncerta programma. Šī programma tiks atskaņota arī 20.jūlijā festivālā «Saulkrasti Jazz» un 15.augustā «Riga FunkFest». Savukārt 22.augustā grupa uzstāsies uz Valmieras kluba «Tinte» brīvdabas skatuves, kur grupai pievienosies vokālists Eilands.

Grupā «Very Cool People» spēlē ģitārists Elvijs Grafcovs, saksofonists Māris Jēkabsons, taustiņinstrumentālists Māris Vitkus, basģitārists Valters Sprūdžs un bundzinieks Andris Buiķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu