Uzzini piecas lietas par Kristenas Stjuartes mīļoto sievieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Kristena Stjuarte un Alisija Kārgaila kļūst arvien tuvākas un tuvākas. Sievietes ir pazīstamas jau daudzus gadus un jau pirms laba laika kļuva ne tikai par priekšnieci un padoto, bet labām draudzenēm. Par sieviešu attiecībām jau visu 2015.gadu klīst baumas, ka tās nav platoniskas, sievietes pat ir pieķertas skūpstoties.

Uzzini piecas lietas par Stjuartes jauno mīļoto:

1. Viņa strādā par Stjuartes personīgo asistenti. Alīsija filmu industrijā darbojas jau daudzus gadus un jau pāris gadu strādā kā Kirstenas personīgā asistente.

2. Alīsija ir vizuālo efektu un filmu producente. Sieviete ne tikai palīdz aktrisei, bet darbojas kā vizuālo efektu producente uzņēmumā «Nomad editing company» un ir strādājusi kopā ar tādām zvaigznēm kā Daniels Redklifs.

3. Alīsija dievina tetovējumus, viņas labo roku rotā vairāki tetovējumi, tāpat arī vēderu ap nabu, tāpat viņai un Kirstenai ir vienādi bultu tetovējumi. Visi tetovējumi tapuši mājas apstākļos, un tos veidojis viņas labs draugs.

4. Alīsija dievina mūziku un nereti piedalās videoklipu uzņemšanā. Sieviete ir strādājusi ar tādiem māksliniekiem kā Keša, Ališa Kīza un grupa «Maroon 5».

5. Papildus visiem darbiem Alīsija labprāt izpaužas, veidojot reklāmas, plakātus dažādiem uzņēmumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu