Foto: Greifāne un Bindemane-Mihelsone tērpjas angļu stila apģērbā (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā sestdienā norisinājās Rīgas velomaratons, kurā piedalījās arī dziedātāja, topošā māmiņa Liene Greifāne un modes blogere Santa Bindemane-Mihelsone. Sievietes ievēroja pasākuma «dreskodu» un bija tērpušās angļu stila apģērbā.

Foto: Publicitātes foto

Modes blogerei Santai Bindemanei-Mihelsonei ģērbšanās angļu klasiskajā stilā nesagādā nekādas problēmas, jo arī ikdienā sieviete mugurā velk līdzīga stila apģērbu, to atsvaidzinot ar dažādiem aksesuāriem.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Greifāne arī lieliski iejutās angļu stila sievietes tēlā un jutās ērti, pozējot fotogrāfiem angļu sabiedrības dāmas veidolā, kaut gan parasti dziedātāja ir redzama seksīgākos apģērbos vai šobrīd, bērna gaidību laikā, plandošās, brīvi krītošās kleitās. Liene arī papēžu apavus ir nomainījusi pret ērtām kediņām, kurās vieglāk staigāt.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Greifāne, lai iederētos pasākumā, izmantoja angļu stilā šūtu žaketi, cepuri un džemperi, kuri raksturo tieši šo stilu, pārējais apģērbs un apavi pārstāvēja Amerikā iecienītu ģērbšanās stilu; sapludinot abus stilus, rezultāts bija lielisks.

Foto: Publicitātes foto

Toties modes blogere Santa Bindemane-Mihelsone no galvas līdz pat kājām bija tērpta pēc labākās angļu modes, sieviete ne tikai izvēlējās angļu stilam raksturīgu apģērbu, bet arī piemeklēja apģērbam krāsas, kuras sievietei piestāv un kuras pārstāv pavasara modes tendences.



Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu