OHO! Dž. Dž Džilindžers un Elīna Dzelme šķiras (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Populārais režisors Dž. Dž Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme ir izbeiguši savas trīs gadus ilgās attiecības un nu atkal ir brīvi cilvēki. Izjukusī laulība ir jau piektā neveiksme režisora kā vīra lauciņā.

Kā ziņo žurnāls «Kas Jauns», jau pavasarī izskanējušās baumas par aktrises un režisora nesaskaņām beigu beigās tomēr izrādījās patiesas. Pāris pavasarī noliedza, ka viņu attiecībās valda nesaskaņas, bet vēlāk nolēma iet katrs savu ceļu.

Aktrise Elīna Dzelme šķiršanos komentē ļoti lakoniski, sakot, ka dzīvē tā gadās un šķiršanos uztver kā atvieglojumu, un nekādā ziņā nenododas grūtsirdībai.

Pāris apprecējās 2011.gada 16.maijā, uzreiz pēc Džilindžera šķiršanās no viņa ceturtās sievas, skaistumkopšanas salona īpašnieces Binnijas Ārbergas. Attiecības pāris sāka vēl tad, kad Džilindžers bija precējies, kaut gan kā Elīna, tā vīrietis šo faktu noliedza.

Pirmajā kāzu gadadienā mīlnieki sev uzdāvināja lielisku dāvanu, pasaulē nāca viņu meita Hanna, trešo kāzu gadadienu pāris sagaidīja jau šķirti.

Dzelme atklāj, ka šķiršanās iemesls nav sānsolis, bijušo mīlnieku attiecības ir normālas un viņi kopā audzina savu meitiņu, ar kuru pavisam nesen bija kopīgā ceļojumā uz Turciju, kas bija meitas pirmais ārzemju ceļojums.

Aktrise Elīna Dzelme ir veselus divdesmit gadus jaunāka par savu nu jau bijušo mīļoto vīrieti.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu