Uz patiesiem notikumiem balstīts seriāls «Greislenda»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV piedāvā jaunu un oriģinālu ASV krimināldrāmu Greislenda (Graceland) par slepenajiem aģentiem, kuri apvieno spēkus pret augstas klases noziedzību. Aģenti dzīvo slepenā mītnē Malibu pludmalē ar nosaukumu Greislenda. Viņi risina noslēpumus, melu apvītus notikumus un sastopas ar Kalifornijas saulainā krasta noziedzības aizkulisēm, kas balstītas uz patiesiem notikumiem.

Kā tapa seriāls Greislenda?

ASV valdība dažādās Kalifornijas štata pilsētās uztur slepenas mītnes, kas kalpo kā bāzes dažādām slepenām valdības organizācijām, kā, piemēram, Narkotiku apkarošanas aģentūrai, Federālajam izmeklēšanas birojam jeb FIB, kā arī ASV muitai. Balstoties patiesos notikumos un intervējot slepenos aģentus, scenārists un producents Džefs Īstins (Jeff Eastin) ir apkopojis interesantus faktus, ko vēlāk izmantojis seriāla Greislenda scenārija radīšanā. Jāatzīmē, ka šobrīd Greislendu visā pasaulē ir iecienījuši vairāki miljoni skatītāju.

Notikumu attīstība

Seriāla Greislenda galvenais varonis ir Maiks Varens (Mike Warren). Maiks ir nepieredzējis, bet gudrs FIB aģents. Viņš tikko pabeidzis apmācības FIB akadēmijā, kas atrodas ASV Virdžīnijas štatā Kvantiko (Quantico) pilsētā. Maiks izceļas ar dedzīgu vēlmi sevi pierādīt – viņš tiek nosūtīts uz slepeno aģentu mītni Greislendu, lai strādātu ASV valdības labā. Maiks satiek pieredzējušu FIB aģentu Paulu Brigsu (Paul Briggs), kurš kļūst par viņa skolotāju. Paulam ir skumja pagātne, viņš kādreiz dzīvojis slepenā mītnē Īpašums (The Estate). Kamēr Pauls bija ārpus mītnes, Īpašums nodega un bojā gāja visi aģenti, tostarp viņa mīļotā meitene Lisa. Pauls tika turēts aizdomās par ugunsgrēka izcelšanu, kaut gan bija bez vainas. Kad beidzās izmeklēšana, Pauls pats sāka meklēt ceļu uz atriebību. Pirmo reizi Maikam kopā ar Paulu būs jāsastopas ar kriminālās pasaules skarbo realitāti un slepenā aģenta dzīvi, kuru no kriminālās pasaules šķir ļoti smalka robeža. Skatītājus sagaida galvu reibinoša spriedze un vesels noslēpumu tīkls, kas tiks pa druskai atšķetināsies katrā sērijā.

Greislendas aktieri

Seriālā Maika lomu spēlē aktieris un dziedātājis Ārons Tveits (Aaron Tveit), kurš seriālā dzimis Ņujorkā. Viņš ir piedalījies slavenajā mūziklā Nožēlojamie (Les Miserables) ar Annu Hataveju (Anne Hathawey) galvenajā lomā, kā arī spēlējis filmā Sauciens (Howl) ar Džeimsu Franko (James Franko). Otra galvenā loma seriālā Greislanda pieder aktierim Danielam Sunjatam (Daniel Sunjata). Daniels seriālā attēlo pieredzējuša FIB aģenta Paula Brigsa (Paul Briggs) lomu. Aktieris Daniels Sunjats ir piedalījies tādās zināmās filmās kā Tumšais bruņinieks atgriežas (The Dark Knight Rises) un Sātans Pradas brunčos (The Devil Wears Prada).

Sekojiet slepenajiem aģentiem pa pēdām seriāla Greislenda 1. sezonā no 27. jūnija sestdienās plkst. 22:05 kanālā TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu