Sandra un Hadevejs ir gatavi mums uzdziedāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

12. jūnijā Ventspilī un 13. jūnijā Ogrē norisināsies «Baltic Summer Radio dance festival». Abos festivālos koncertēs pasaules mūzikas zvaigznes Hadevejs (Haddaway) un Sandra, pašmāju grupas «Otra Puse», «Musiqq», un «Linga», kā arī dziedātājs Markus Riva. Pasākumos viesosies arī popgrupa «Miraž» un oficiālie Viktora Coja un grupas «Kino» dziesmu izpildītāji grupa «Viktor». Ogres estrādē uzstāsies arī viens no šobrīd aktuālākajiem kaimiņvalsts dziedātājiem Jegors Krids.

Vairāku izpildītāju dziesmas festivāla apmeklētāji dzirdēs tikai dzīvajā izpildījumā un īpaši šim pasākumam veidotā aranžējumā, kura skanējumu nodrošinās MC Orķestris. (Roberts Rasa, Džulians, Edgars Jass, Uldis Beitiņš, Anrijs Grinbergs un Kaspars Kurdeko ar vokālistiem Karīnu Tropu, Dināru Rudāni un Ivo Grīsniņu-Grīsli)

Īpaši festivālam tiks celta liela skatuve, uz tās izvietots viskvalitatīvākais skaņas un gaismas aprīkojums, kā arī vairāki ekrāni labākai redzamībai un video projekcijām.

Pasākumu vadīs Patriks Grīva, bet kā dīdžejs publiku izklaidēs Roberts Lejasmeijers.

Ventspils festivāla laikā skatītājiem būs iespējams piedalīties aktivitātēs un konkursos kopā ar vienu no Latvijas vadošajām komandas veidošanas un bērnu atrakciju kompānijām «Reāls Piedzīvojums». Visās festivāla norises pilsētās būs iespējams baudīt gardus ēdienus un dzērienus. Bērniem līdz 10 gadiem ieeja bez maksas.

Dziedātājs Haddaway Rīgā
Dziedātājs Haddaway Rīgā Foto: Rebeka Žeire / LETA

Skatītāju ērtībām pēc koncerta Ogrē plkst. 01:45 no Ogres stacijas aties īpaši norīkots vilciens. Arī uz koncertu visi tiek aicināti doties ar vilcienu. Vairāk informācijas par vilcienu kustības grafiku www.pv.lv.

Papildu informācija festivāla mājas lapā: www.muzzika.lv.

«Haddaway» (Nestor Alexander Haddaway) pārstāv Eiropā deviņdesmitajos gados populāru deju mūzikas žanru euro-dance, kas radies no house, hip-hop un hi-nrg mūzikas stiliem. Šā mūzikas žanra raksturīgākās iezīmes ir deviņdesmitajos gados tik populārais sintezatora pavadījums, vienkārši piedziedājumi, lipīgas melodijas un izteikts ritms.

Savukārt Sandra ir astoņdesmitajos gados populāra vācu dziedātāja, kas pazīstama ar hitiem «Everlasting love», «Maria Magdalena», «In the heat of the night» un «Little Girl».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu