Hiphopa festivālā Ņūdžersijā cenšas ielauzties fani bez biļetēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija svētdien ar asaru gāzi izkliedējusi hiphopa festivāla fanus Ņūdžersijā, kas centās ar spēku tikt garām apsargiem un iekļūt pasākumā. Nekārtības izcēlās, kad daudzi cilvēki bez biļetēm centās ielauzties «MetLife» stadionā notiekošajā «Summer Jam» festivālā, paziņoja policija. Lai savaldītu satrakojušos pūli, policija izmantoja asaru gāzi.

Tviterī publicēti attēli un video no festivāla, kuros policisti ar vairogiem sargājas no to virzienā mestiem priekšmetiem, kamēr nobijušies koncerta apmeklētāji bēg no stadiona.

Bija paredzēts, ka festivālā uzstāsies daudzi populāri hiphopa mūziķi, tostarp Kendriks Lamārs un Kriss Brauns.

«Šovakar apsargiem pie vienas «MetLife» stadiona ieejas nācās stāties pretī pūlim, kas centās nelikumīgi iekļūt izpārdotajā «Summer Jam» koncertā, rāpjoties pāri nožogojumiem un grūstot personālu,» sociālajā tīklā «Facebook» rakstīja Ņūdžersijas štata policija. «Vārti tika aizvērti un no tuvākajiem iecirkņiem tika izsaukti policisti, lai palīdzētu saglabāt kārtību.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu