Atklās «Origo Summer Stage» sesto sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. jūnijā tirdzniecības centra «Origo» laukumā jau tradicionāli tiks atklāts vasaras kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage», kas visu vasaru priecēs Rīgas iedzīvotājus un viesus ar kvalitatīvu un daudzveidīgu bezmaksas koncertu programmu. Atklāšanas koncertā plkst. 17 skatītājus priecēs «The Sound Poets» un «Dagamba».

Līdz šim uz «Origo Summer Stage» skatuves uzstājušies ap 100 ārzemju un latviešu mākslinieki un muzikālās apvienības, tajā skaitā tādi iecienīti mūziķi kā Nils Īle, Jolanta Gulbe, Pits Andersons, Intars Busulis, Jānis Stībelis un Inese Galante. Tāpat ik gadu «Origo Summer Stage» uz Rīgu atvedis arī ārzemju viesus, sniedzot iespēju ikvienam interesentam iepazīt mūziku no visas pasaules – sākot ar Lietuvu, Zviedriju un Lielbritāniju un beidzot ar ASV, Brazīliju, Indiju un pat Āfriku. Arī šogad, «Origo Summer Stage» sestajā sezonā, gaidāma plaša un daudzveidīga muzikālā programma, kuru atklās populārās Latvijas grupas «The Sound Poets» un «Dagamba».

«Kultūras aktivitāšu centrs «Origo Summer Stage» jau tradicionāli visas vasaras garumā bez maksas piedāvā ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim iepazīt džeza, blūza, folkmūzikas, rokenrola, funk, r’n’b, pop un klasiskās mūzikas skaņas un to izcilākos izpildītājus, vasarā piešķirot Stacijas laukumam īpašu mūzikas un kultūras festivālu auru. Ik dienas t/c «Origo» apmeklē ap 100 000 cilvēku, daudziem no tiem nekad nav bijusi iespēja iepazīt kvalitatīvu un daudzveidīgu mūziku, tādēļ esam lepni, ka sešu gadu laikā izdevies nostiprināt šo tradīciju un piedāvāt īpašu muzikālu baudījumu ikvienam,» stāsta tirdzniecības centra «Origo» menedžeris un «Origo Summer Stage» iniciators Aleksandrs Ņemirovskis.

www.summerstage.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu