Slavenības, kurām maksā par to, ka viņas apmeklē modes skates

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ja laulības Holivudā netiek augstu vērtētas, to nevar teikt par dizaineru un slavenību attiecībām. Par šādām zvaigžņu savienībām var nosaukt Annu Hetaveju un zīmolu «Valentino», Bleiku Laivliju un zīmolu «Gucci», kā arī Renē Zelvēgeri un zīmolu «Carolina Herrera». Eksistē arī tādas attiecības, kurās dizaineri maksā naudu, lai zvaigznes apmeklētu viņu modes skates.

Dizaineri maksā slavenībām, lai viņas apmeklētu modes skates un sēdētu pirmajās rindās, vēlāk šīs bildes parādās presē un konkrētā zīmola mājas lapā un sociālajos tīklots.

Piecas slavenības, kurām maksā par ierašanos uz modes skatēm:

1. Dziedātāja Bejonsē bija redzama vairākās Ņujorkas modes nedēļas skatēs, ir tapis zināms, ka viņa saņēmusi 100 000 dolāru par katras skates apmeklējumu.

2. 2012.gadā Rianai samaksāja 97500 dolārus, lai viņa ierastos uz Karla Lāgerfelda modes skati.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

3. Arī Džesikai Častainai samaksāja 80000 dolārus, lai viņa ierastos uz zīmola «Armani» modes skati.

Foto: TT NYHETSBYRN

4. Hlojai Sevinjī masā 65000 dolārus, lai viņa modes skatē sēdētu pirmajā rindā un aplaudētu.

5. Par spīti tam, ka «Vogue» žurnāla vāks, kuru rotāja Kima Kardašjana, modes industrijas pārstāvjiem izraisīja negatīvas emocijas, Kima saņem 50000 dolāru par ikvienas skates apmeklējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu