Aktieris Čārlijs Šīns uzsāk karu ar dziedātāju Riannu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Čārlijs Šīns portālā «Twitter» ir sācis karu pret dziedātāju Riannu, aktieris raksta viņai dažādas sliktas ziņas, jo ir apvainojies, ka viņa nevēlējās satikt viņa līgavu, kad viņi vakariņojuši vienā restorānā.

Aktieris Čārlijs Šīns stāsta, ka bijis restorānā ar savu līgavu un viņas labāko draudzeni, kurai bijusi dzimšanas diena. Viņš uzzinājis, ka restorānā atrodas arī dziedātāja Rianna. Aktieris aizsūtījis viņai pudeli šampanieša, kurai pievienojis zīmīti ar vārdiem, vai viņš ar savu līgavu var pieiet un iepazīties.

Rianna atbildējusi uz piedāvājumu, ka ārā ir pārāk daudz paparaci un viņa nevēlas, lai šādu tikšanos safotografē, tāpēc atsakās no iepazīšanās.

Aktieris atzīst, ka viņš nav Riannas fans un pat nezina, kā viņa izskatās un kādu mūziku izpilda, bet viņa līgava ir liela fane un atteikuma vārdus uztvēra ļoti nopietni un jutās sāpināta.

Aktieris uzrakstījis Riannai, izmantojot portālu «Twitter», ka, ieraugot viņu restorānā, nespējis saprast, vai jau sācies Helovīns, ka viņam prieks, ka mūziķe jau laicīgi iemēģina savu Helovīna vakara tērpu, turklāt publiski.

Čārlijs novēl Riannai drīzu kritienu no popularitātes augstumiem un priecājas, ka viņi tomēr nav iepazinušies, tas viņam sagādājot gandarījumu.

Šīns uzskata, ka viņam nevar būt nekas kopīgs ar šādu cilvēku, kurš neciena visus un nespēj atrast laiku pāris minūtes, lai sagādātu otram cilvēkam prieku.

Turklāt aktieris nespēj beigt smieties par to, ka Rianna, dodoties prom no restorāna, nogaidīja pāris minūtes, lai cits slavenību pāris aiziet prom, lai viņa ārā tiktu nofotografēta.

Rianna uz šiem ierakstiem portālā «Twitter» atbildējusi ar galvenās bildes ievietošanu, bildē viņa redzama rakstām autogrāfu fanam, kura galvas vietā ir Čārlija Šīna seja.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu