Kerija atklāj, kāpēc priecājas, ka vairs netiks filmēts «American idol»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Meraija Kerija bija pievienojusies talantu šova «American idol» vērtēšanas komandai 2013.gadā un tieši šo savu pieredzi uzskata par lielāko murgu visā savā dzīvē, kuru nekad nevēlas atkārtot.

Meraija atzina, ka šovs ir bijis viens no nepatiesākajiem, kāds vien iedomājams, jo lielākā daļa cilvēku, kuri nākuši uz atlasēm, dziedājuši labi, bet bija jāatrod lietas, kurām piesieties, jārada stress, lai cilvēki izgāžas.

Kerija nespēj pārdzīvot faktu, ka ar daudziem izteikumiem žūrijai ir jāsāpina sapņainie jaunie cilvēki, kuri stāv viņu priekšā, bet tādas bija šova prasības un liela daļa viņu izteikto tekstu bija producentu izdomāti.

Janvārī televīzijas ekrānos atgriezīsies televīzijas šovs «American idol», lai fanu dēļ vēl pēdējo sezonu parādītos ekrānos. Šovā būs iespējams redzēt visu gadu laikā redzēto žūriju un uzvarētājus, Meraija šovā neatgriezīsies, jo uzskata to par ļaunāko murgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu