Latvijā dzimusī dziedātāja Jane G māca mīlēt un riskēt mīlas dēļ (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Latvijā dzimusī dziedātāja Jane G jeb īstajā vārdā Jevgēnija Mihailova ir jau guvusi zināmus muzikālus panākumus Nīderlandē, Spānijā un Krievijā, bet dziedātāja vēlas būt zināma un mīlēta arī savā dzimtenē – Latvijā, jo Latvijai ir liela nozīme viņas dzīvē.

Jane G atgriezusies Latvijā, lai ierakstītu albumu un sagatavotu koncerttūri pa Baltijas valstīm, jo vēlas sevi prezentēt gan Latvijā, gan Lietuvā, gan Igaunijā un darboties Baltijas valstu mūzikas tirgū, un būt mājās, nevis svešumā.

Dziedātāja un mūzikas producente Jane G 16.maija vakarā greznajā viesnīcā «Grand Palace Hotel» prezentēja sevi kā mūzikas izpildītāju, kā arī savu jauno videoklipu dziesmai «Love is a soldier». Videoklips māca ikvienu riskēt, nenožēlot mīlestību, atbrīvot savas jūtas, ļauties tām, jo tikai tā cilvēks var būt brīvs, laimīgs un mīlēts.

Uz mūzikas prezentāciju bija uzaicināti Jane G draugi, radinieki un atbalstītāji. Viesu vidū bija tādi cilvēki kā viesnīcas «Grand palace hotel» dvēsele Sveta Loeva, žurnāliste Kristīne Gnatjuka, televīzijas seja Katerīna Korss, zīmola «BasQue» radītāja Tatjana Kaluga-Viktore, blogere Jevgēnija Safraneka, dejotājs Deniss Tumakovs un daudzi citi.

Prezentācijas ietvaros dziedātāja sagaidīja ikvienu viesi un sarunājās ar viņu viesa dzimtajā valodā, kā gan citādi: Jane G lieliski pārzina krievu, latviešu, angļu, spāņu un arābu valodu un spēj piemēroties ikviena atnākušā viesa iecienītajai vai dzimtajai valodai.

Prezentējot sevi, dziedātāja ar dinamiska deju šova palīdzību izpildīja dziesmu «Love is a soldier», vēlāk sekoja iluzionista priekšnesums ar stikla bumbām, kurš sajūsmināja ikvienu atnākušo viesi, un vakars noslēdzās ar videoklipa «Love is a soldier» vērošanu. Klipa kvalitāte atstāja labu iespaidu uz ikvienu viesi, un beigās mūziķe saņēma plašus aplausus un ovāciju vētru.

Jane G ir vienīgā Latvijā dzimusī mūziķe, kura, ar panākumiem apvienojot deju un transa mūzikas elementus, spēj iemantot popularitāti.

Neoficiālajā pasākuma daļā, viesu mudināta, Jane G izpildīja vēl vienu savu kompozīciju un populāras dziesmas kaverversiju, viesi metās trakās dejās un nevēlējās laist dziedātāju prom no dīdžeja pults.

Pēc otrās neplānotās uzstāšanās dziedātāja dzēra sulu un apsprieda mūzikas tēmu ar ikvienu interesentu.

Mūziķe saņēma daudz ziedu, dāvanas, laba vēlējumus un nespēja vien beigt priecāties par lielisko vakaru, kurš noslēdzās tikai pēc diviem naktī.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu