Dziedātāja MNTHA skaidro, kāpēc atbalsta Eiropraidu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja MNTHA lieliski saprotas ar gejiem, lesbietēm un transpersonām, to pierāda kaut meitenes koncerts klubā «Golden», kuram māksliniece piekrita uzreiz, saņemot piedāvājumu.

Māksliniece uzsver, ka atbalsta visu veidu cilvēkus un, ja cilvēks jūtas labi, viņai nav iebildumu pret to, ka kāds jūtas labi.

«Mani uzaicināja uzstāties kubā «Golden», un es uzreiz piekritu, jo šķita, ka tur būs daudz cilvēku, kuriem patīku, kuri mani uztvers pozitīvi. Līdz pat koncerta sākumam negaidīju tādu atsaucību. Cilvēki nāca runāties, izteica komplimentus,» smaida MNTHA.

Māksliniece piebilst, ka nebaidās atbalstīt cilvēkus un orientācijai šajā jautājumā nav nekādas nozīmes.

MNTHA stāsta, ka Latvijā notiek visādi gājieni, Dziesmu svētku gājiens, Latvijas svētkos gājieni, vēsturiski ir iekārtots, ka ir normāli rīkot šādus gājienus.

«Cilvēki piedalās Praidā tikai tāpēc, ka viņus neuztver un viņi vēlas to pašu ko visi, lai tos dzird un uztver. Es atbalstu Eiropraidu, visiem ir jābūt ar vienādām tiesībām un jābūt sadzirdētiem,» tā MNTHA.

Māksliniece ir droša, ka cilvēki ir pret Praidu, jo dzīvo savos rāmjos un neredz neko vairāk kā savu ierāmēto teritoriju.

Cilvēkiem ir grūti domāt ārpus rāmjiem, grūti saprast un pieņemt, ka cilvēki ir dažādi un var mīlēt to, ko vēlas, neatkarīgi no sava un otra cilvēka dzimuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu