Pasaules pelnošāko modeļu TOP 5 (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Modes industrijā apgrozās lielas naudas summas, ja modele tiek atzīta par gana labu un reklamē populāro zīmolu apģērbu, viņas bankas kontā parādās lielas naudas summas. Kuras ir pasaules piecas pelnošākās modeles?

Foto: RIA Novosti/Scanpix

5.vieta – Ķīnas populārākā modele Liu Vena ieņem godpilno piekto vietu. Lai redzētu Liu kādā reklāmas kampaņā, zīmolam būs jāšķiras no 4,3 miljoniem dolāru. Liu ir vienīgā no Ķīnas nākusī modele, kuru izdevums «Forbes» ir ievietojis pelnošāko modeļu sarakstā. Modele ir sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā «H&M», «Estee Lauder», «Calvin Klein» un «Hugo Boss».

4.vieta – modele un stila ikona Keita Mosa sāk izskatīt piedāvājumus modeles darbam, ja viņai par to tiek maksāti vismaz 5,7 miljoni dolāru. Keitai ir jau trīsdesmit deviņi gadi, bet viņa joprojām neatkāpjas no pieprasītāko modeļu topa un vecumu uzskata par savu priekšrocību, jo vecums nāk kopā ar gadiem ilgu pieredzi modes biznesā.

3.vieta – trīsdesmit divus gadus vecā Brazīlijas modele Adriana Lima labprāt fotografēsies jebkura zīmola produkcijas reklāmā, tikai par to būs jāmaksā nieka seši miljoni. Adriana pelna lielas naudas summas, vīrieši «kūst» viņas seksīguma priekšā, bet pati modele neuzskata, ka viņai piemīt seksapīls.

2.vieta – modele Miranda Kera popularitāti iemantoja, pateicoties zīmolam «Victoria`s secret». Miranda gan vairs ar zīmolu nesadarbojas, jo ir pārāk aizņemta, strādājot ar citu zīmolu apģērbiem un meklējot savu jauno mīlestību. Toties par reklāmu modele saņem astoņus miljonus dolāru.

1.vieta - godpilno vietu uz pjedestāla ieņem modele Žizele Bundhena, kura par dalību reklāmas kampaņā saņem četrdesmit divus miljonus dolāru! Žizele ir vislabāk apmaksātā modele, sākot no 2004.gada, un ir izkonkurējusi no dažādu zīmolu reklāmas kampaņām tādas zvaigznes kā Keita Mosa, Riana un Bejonsē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu