Rīgas iepirkšanās svētkos gaidāma aizraujoša programma lieliem un maziem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo sestdien, 16. maijā Vērmanes dārzā notiks pirmie Rīgas iepirkšanās svētki. Iepirkšanās skrējiens pa Rīgas centra veikaliem ar vērienīgu balvu izlozi noslēgumā, brīvdabas koncerts un plašs svētku tirdziņš ļaus apmeklētājiem izbaudīt iepirkšanos kā aizraujošu un priekpilnu piedzīvojumu.

Centrālais notikums pasākumā būs Iepirkšanās skrējiens pa 20 Rīgas centra veikaliem no plkst. 12:00 līdz 17:00. Katrs no veikaliem būs sarūpējis uzdevumus spēles dalībniekiem, īpašus piedāvājumus un atrakcijas, piemēram, veikalā Miss Bonbon notiks Melissa kurpju ballīte, veikals Capital piedāvās uzlaikot virtuālās realitātes brilles un piedalīties velotrenažiera mīšanas ģimeņu kausā, būs jāskrienas ar Baltcom optisko internetu, Gastronome, Avokado un ELKOR Gift Shop piedāvās gardas produktu degustācijas u.c. No plkst. 17:00 līdz 18:00 notiks Lielā balvu izloze starp skrējiena dalībniekiem ar tādām balvām kā elektroakustiskā ģitāra, planšetdatori iPad Air 2 un Prestigio MultiPad 2, POLICE saulesbrilles, BOSE skriešanas austiņas, dāvanu grozi ar delikatesēm un vērtīgas dāvanu kartes. Vairāk lasiet - www.facebook.com/iepirksanassvetki.

No plkst. 12:00 līdz 19:00 Vērmanes dārza estrādē notiks brīvdabas koncerts, ko atklās krāšņā perkusionistu grupa Samba de Riga. Bērnu auditoriju priecēs popgrupa Momo, akustiskās mūzikas cienītāji varēs baudīt dueta Kristīnes Timermanes un Gata Ivana uzstāšanos, bet džeza un funk mūzikas cienītājus izklaidēs grupa Bunch of Gentlemen. Ap 16:00 sāksies leģendārās latviešu grupas Pērkonskoncerts, bet svētku noslēgumā pēc Lielās izlozes uz skatuves kāps daudzu Latvijas un ārvalstu festivālu dalībnieki – grupa The Sound Poets.

Visas dienas garumā no plkst. 10:00 līdz 20:00 Vērmanes parka tirdziņā varēs iegādāties ap 100 dažādu Latvijas amata meistaru, mājražotāju un citu uzņēmumu piedāvātās preces un gardumus - ekoloģiski audzētu un ražotu pārtiku, paštaisītas rotas lietas, mājās darinātu saldējumu, neparastus priekšmetus no šokolādes, lauku žāvējumus no Latvijā audzētas gaļas, latviešu dizaineru apģērbus un dizaina mājas priekšmetus, grāmatas un ierakstus utt.

Bērniem būs iespējams būvēt mājas no kartona klučiem GIGI bloks radošajā darbnīcā, iegūt sejas gleznojumu, doties izjādē ar ponijiem un tikt pie savas karikatūras. Svētki kļūs par pulcēšanās vietu arī Youtube.com kanāla ‪#‎makeuparevelinu ‬organizētajā MEET UP pusaudžiem, kurā tie varēs socializēties, iepazīties, kopā lieliski pavadīt laiku, izmēģināt kosmētiku un laimēt dažādas balvas no atbalstītāja AVON.

Rīgas iepirkšanās svētki top kopā ar LIVE RIGA ar mērķi radīt aktīvu un piesātinātu svētku dienu visiem Rīgas iedzīvotājiem un to ģimenēm, kā arī veicināt vietējās uzņēmējdarbības attīstību, sniedzot iespēju Rīgas centrā esošajiem veikaliem parādīt sevi kā aktīvu un sabiedrībai draudzīgu uzņēmumu.

Atbalsta: TVNET, RigaTV24, Radio SWH, Dardedze Hologrāfija, Sportland, AVON, Antalis un GACO.

Iepirkšanās skrējiena dalībveikali: Elkor Tehnika, Elkor Gift Shop, Outlet Optika, Miss Bonbon, Baltcom, ROSME, iDeal, Euroskor, Adidas, Capital, Tava skaņa, Gastronome, Elena Miro, Avokado, 4Decorasian, Mosaic, GINTS BUDE RIGA, CORTEFIEL, Golden Saga un ZaZa Couture.

Ieeja pasākumā un dalība Iepirkšanās skrējienā ir BEZ MAKSAS.

Vairāk: www.iepirksanassvetki.lv, www.facebook.com/iepirksanassvetki un https://vimeo.com/127084688

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu