Zaks Efrons beidzot runā par savu alkohola atkarību (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktierim Zakam Efronam pagājušais gads bija lielu pārbaudījumu pilns, aktieris atzina sev, ka ir alkoholiķis un atkarīgs no narkotikām. Mākslinieks devās uz klīniku un karoja ar savām atkarībām, un rezultāts ir lielisks.

Aktieris Zaks Efrons stāsta, ka pēdējos gados daudz lietojis alkoholu, nekad tas nebija viens dzēriens, bet tas, kas pagadījās pa rokai, vai tas, ko citi baudīja.

Laika posmā no 20 līdz 25 gadiem, atrodoties Holivudā, filmējoties, saņemot lielu naudu, iegūstot fanus, apziņu, ka vari iegūt jebkuru sievieti un piedevām esot vēl brīvam, tu sāc baudīt dzīvi, ņem no tās visu, ko tā sniedz, un nespēj apstāties.

Vēlāk alkoholam pievienojās arī kokaīns, kas ātri vien pārauga par atkarību. 2013.gadā aktieris sev atzina, ka ir alkoholiķis, atkarīgs no kokaīna, un devās ārstēties. Nu viņš jūtas daudz brīvāk savā ādā un novērtē sev apkārt esošās lietas.

Zaks atzīst, ka ikviena diena, atrodoties Holivudā, ir cīņa ar sevi, gribasspēka rūdīšana, jo apkārt tik daudzi lieto gan alkoholu, gan kokaīnu, bet viņš spēj saņemties un pateikt – nē.

Efrons atzīstas, ka neko negribētu mainīt savā dzīvē, jo tas viss bija lielisks piedzīvojums, kas viņu norūdīja un lika pieaugt.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu