Džoana Kolinsa: «Jauni vīrieši nevēlas redzēt filmās sievietes pēc četrdesmit gadu sasniegšanas»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tas nav noslēpums, ka Holivuda ir izveidojusi skaistuma un jaunības ēru. Pat augstas klases aktrises pēc gadiem četrdesmit vairs nav pieprasītas, un viņu fani meklē jaunākas sievietes, par kurām sajūsmināties.

Astoņdesmit vienu gadu vecā aktrise Džoana Kolinsa nedomā, ka šāds uzskats jebkad mainīsies un ka arī sieviešu kārtas aktrises pēc gadiem četrdesmit varēs spēlēt lielas, atmiņā paliekošas lomas.

Džoana piemetina, ka nav būtiski, cik jaunas sievietes izskatās un cik ļoti ir uzlabojušas sejas; zinot vecuma kategoriju, no viņām fani un režisori novēršas.

Seriāla «Dinastija» zvaigzne uzskata, ka vīriešu kārtas filmu vērotāji nosaka to, kādas sievietes piedalīsies filmās un kurā vecumā viņām beidzas iespēja spēlēt galvenās lomas.

Visi vēlas redzēt savos ekrānos Meganu Foksu vai Skārletu Johansoni; pat ja kāda aktrise ir talantīgāka, bet gados vecāka, viņa spēlēs masu skatos vai otrā plāna lomas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu