Zirnekļcilvēks zaudē papagaiļiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Animācijas filmu «Rio 2» otrajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros apmeklējuši 7417, kas ir cienījams rādītājs, ziņo «kinokino.lv». Līdz ar to 3D piedzīvojumu filma «Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2» spiesta samierināties ar 2. vietu.

Kopumā animācijas hits par Brazīlijas papagaiļiem Latvijā uzrunājis jau teju 40 tūkstošus skatītāju.

Anotācija: Papagaiļi Blū un Pērle pavada laiku, aprūpējot savus trīs bērneļus, un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks bērniem mācīties kļūt par īstiem putniem. Un tā visa ģimene dodas ceļojumā uz Amazones mežonīgajiem džungļiem, kur, tāpat kā burvīgajā Rio, valda ugunīgi ritmi, krāšņa daba, un kur katra diena nes sev līdzi elpu aizraujošus piedzīvojumus.

Otro vietu ieņem debitējušais «Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2» («The Amazing Spiderman 2»), kas ir 2012. gadā iznākušās lentes turpinājums. Titullomā britu aktieris Endrjū Gārfīlds («Sociālais tīkls», «Doktora Parnasa iedomu pasaule»), bet viņa ekrāna partneri ir Džeimijs Fokss («Rejs», «Atsvabinātais Džango»), Emma Stouna («Kalpone», «Trakā, dullā mīlestība»), Pols Džamati («Sānceļi») un citi. Režisora krēslā atgriežas pirmā «Apbrīnojamā Zirnekļcilvēka» veidotājs Marks Vebs.

To noskatījušies 3167 cilvēki. Labas izredzes savākt vismaz 10 tūkstošus kopsummā.

Uz trešo vietu noslīdējis grāvējs «Noah» («Noass»), kas balstīts uz Vecās Derības stāstu par Noasa šķirstu. Pārdotas 2296 biļetes, bet skatītāju kopskaits jau tagad stabili pārsniedzis 10 tūkstošus.

Ceturtajā vietā debitējusi Krievijas komēdija «Ātrvilciens Maskava–Krievija» («Скорый «Москва – Россия»»). To noskatījušies 1214 cilvēki.

Un arī piekto vietu ieņem debitante, proti, trilleris «Sabotāža», kurā galveno lomu atveido neviens cits kā Arnolds Švarcenegers. Pārdotas 909 biļetes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu