Bleika Laivlija publiski koķetē par savu vīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Romantiskās kino drāmas «Adelainas gadi» («Age of Adeline») zvaigzne, amerikāņu aktrise Bleika Laivlija pēdējā laikā izklaidē fanus ne tikai ar saviem pirmizrāžu skaistajiem tērpiem, bet arī ar personīgām atklāsmēm.

Tas, ka interneta vidē nedalītu publikas sajūsmu izpelnās aktrises tērpu izvēle, nav vairs nekas neparasts, jo Bleika Laivlija, līdzās Kembridžas hercogienei Keita Midltonei un advokātei Amalai Klūnijai, tiek uzskatīta par vienu no pasaulē stilīgākajām sievietēm.

"...it all started with a spider" -Walt Disney

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Taču nesen nebeidzamu komentāru jūru izpelnījās Bleikas Laivlijas «Instagram» profilā publicētā aktiera Raiena Reinoldsa fotogrāfija. Efektīgo foto, kurā daudzos topos par seksīgāko un stilīgāko Holivudas zvaigzni atzītais Raiens Reinoldss ir redzams gandrīz kails, Bleika Laivlija ir papildinājusi ar tekstu: «Pētījumi pierāda: ja baidies no zirnekļiem, tad to, visticamāk, atradīsi savā guļamistabā. Es baidos no Raiena Reinoldsa…»

Jāatzīmē, ka kanādiešu aktieris Raiens Reinoldss ir Bleikas Laivlijas vīrs. Abi aktieri slepus apprecējās 2012. gadā un šobrīd audzina savu četrus mēnešus veco meitiņu Džeimsu.

Pat gaidot Džeimsu, Bleika Laivlija turpināja filmēties romantiskajā drāmā «Adelainas gadi». Tas ir smeldzīgi skaists stāsts par sievieti, kura 20. gadsimta sākumā piedzīvo autoavāriju, pēc kuras brīnumainā kārtā iegūst spēju nenovecot. Teju astoņdesmit gadus Adelaina dzīvo noslēgtībā, liedzot kādam sev pietuvoties tuvāk un atklāt viņas noslēpumu. Kad pēc ilgajiem vientulībā pavadītajiem gadiem Adelaina beidzot sastop vīrieti, ar kuru vēlētos novecot, viņa atgūst spēju baudīt dzīvi un mīlēt.

Šajā poētiskajā kino veltījumā mīlestībai, kurš šobrīd ir starp skatītākajiem stāstiem arī Latvijas kinoteātros, Bleikas Laivlijas ekrāna partneri ir tādas Holivudas zvaigznes kā Mikels Hovsmens un Harisons Fords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu