Vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa startēs jaunā disciplīnā – Improvizācijas šovā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nevienam nav noslēpums, ka pēdējos gados strauju popularitāti tautā iegūst improvizācijas teātri. Lielāki un mazāki Latvijā tie ir jau vairāki desmiti. Šajā nedēļā uz savām sezonas noslēguma izrādēm aicina viens no apmeklētākajiem improvizācijas teātriem Latvijā SPIEDIENS.

Par ilggadēju tradīciju ir kļuvusi sadarbība ar sabiedrībā zināmiem un populāriem cilvēkiem no dažādām nozarēm, tādējādi parādot, ka improvizācija ir pa spēkam ikvienam no mums un tā mūsu ikdienu tikai izkrāso!

Pozitīvisma lādiņu, ko sniedz improvizācija, atzīst latviešu mūziķis Dons, kas uz SPIEDIENA skatuves kāpa šīs sezonas jubilejas izrādē: «Improvizējot un esot uz skatuves, es sajutu tādu pozitīvu spiedienu, un tas bija lieliski pavadīts laiks. Ceru, ka mēs to reiz atkārtosim un atkal kārtīgi izsmiesimies.»

Sandra Kļaviņa, Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktrise, pēc piedalīšanās šovā atzina, ka tā bija jauna pieredze, atšķirīga no 18 gadiem uz JRT skatuves. «Arī mēs šad tad mēģinājumu procesā improvizējam vai kritiskos brīžos. Piemēram, aktieris uz skatuves monologa laikā aizrijas un nespēj runāt tālāk. Sekundes laikā jāizdomā, kā nemanāmi iedot ūdeni vai pasist pa muguru... Bet te visu laiku bija jābūt tonusā, sekundes, kurās uz skatuves var sagādāt prieku skatītājiem, bet reālajā dzīvē šāds treniņš ļauj domas pārvērst tūlītējā asprātīgā rīcībā jebkurā situācijā. SPIEDIENAM ir ass prāts.»

Beidzot sesto sezonu, kopā ar improvizācijas teātra SPIEDIENS aktieriem uz skatuves kāps Latvijas olimpiskās vienības vieglatlēte, daudzcīņas meistare jeb vienkārši apburošā un smaidīgā Laura Ikauniece-Admidiņa!

«Ar SPIEDIENU kopā man ir pirmā lielā improvizācijas pieredze, gan pirms kāda laika esot skatītāju rindās, gan šobrīd, kāpjot uz skatuves. Ar patīkamu satraukumu un nepacietību gaidu šīs nedēļas piedzīvojumu,» stāsta Laura.

Atzīmējot panākumus un neapstājoties pie sasniegtā, aicinām ikvienu humora cienītāju uz improvizācijas teātra SPIEDIENS sezonas noslēguma šoviem, kas notiks 6., 7., 8. maijā koncertzālē GODVIL, Brīvības gatvē 214B. Biļešu iegāde www.spiediens.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu