Pikaso ielūdz uz tūres noslēguma koncertu «Pulkvedī»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu repa izpildītājs Pikaso (Jānis Lipšāns) noapaļo koncerttūri un aicina visus mūzikas mīļotājus uz tikšanos noslēguma koncertā Rīgā, 2. maijā, klubā «Pulkvedim Neviens Neraksta» (Peldu iela 26/28).

«Man šķiet diezgan likumsakarīgi noslēgt iesākto tieši Pulkvedī, un jo vairāk, pateicībā suģestējošajam nosaukumam, aicināt visus mūzikas piekritējus uz atkalapvienošanos vienā no leģendārākajām vietām Rīgā - Pulkvedī!»

Pikaso koncerttūres Šatikšanās Vietu Mainīt Nedrīkst video-ielūgums from Pikaso on Vimeo.

Kā ziņots, aprīlī Pikaso devās savā pirmajā koncerttūrē ar savu debijas plati «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst», kuras gaitas iemūžinātas arī video, pateicoties Komuna7 (Rihards Gēcis):

Tūres noslēguma koncertā Rīgā kā viesi piedalīsies divi leģendāri Latvijas hiphopa žanra pārstāvji - Džuzepe un Kurts, kuri abi drīzumā ar savu solomateriālu gatavojas iepazīstināt arī plašāku publiku.

Kā īpašos viesus no Tallinas Mūzikas nedēļas Pikaso uz Rīgu ved igauņu vokāli instrumentālo ansambli «Estrada Orchestra», kuri izpilda disco funk / afro beat / jazz / soul oriģinālkompozīcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu