Bekhema uz vīra dzimšanas dienu uzaicina visas «Spice girls», izņemot Melu B

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Bijusī grupas «Spice girls» dalībniece Mela B, ieraugot savas bijušās kolēģes Viktorijas Bekhemas ievietoto fotogrāfiju portālā «Instagram», kurā bija rakstīts, ka grupa «Spice girls» apvienojas viņas vīra jubilejā, jutās sāpināta, jo vienīgā nebija saņēmusi ielūgumu uz šo ballīti.

Viktorija uzsver, ka uzaicinājuma nesaņemšana nav nekas personīgs, vienkārši viņa un bijusī grupas biedrene nav tuvas draudzenes.

Sieviete uz vīra četrdesmito dzimšanas dienu ielūgusi savus tuvākos draugus, tajā skaitā arī pārējās grupas biedrenes – Džeriju Halivelu, Emmu Bantoni un Melu C.

Dodoties uz Losandželosu, Viktorija pavada laiku kopā ar pārējām grupas biedrenēm, bet ar Melu B pat nesazvanās, lai apsveiktu viena otru svētkos.

Mela apvainojās par ievietoto fotogrāfiju, jo viņu bildē aizstāj aktrise Eva Longorija, kura ir tuva Viktorijas draudzene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu