Ķīpsalā būs skatāms deju lielkoncerts «Dod man spēku, dod man laiku!»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svinot Latvijas neatkarības atjaunošanas dienas 25 gadu jubileju, šovakar starptautiskajā izstāžu centrā «Ķīpsala» notiks deju kolektīvu lielkoncerts «Dod man spēku, dod man laiku!».

Kā informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde, lielkoncerts veidots kā Rīgas dejotāju dāvana iedzīvotājiem Latvijas neatkarības atjaunošanas dienas svinībās.

Koncerta programmā iekļautas pazīstamas, tautā iemīļotas horeogrāfijas jeb deju «zelta fonda» izlase, kas valsts neatkarības 25 gadu laikā ir bijušas visiecienītākās gan skatītāju, gan arī pašu dejotāju vidū.

Koncertā piedalīsies labākie Rīgas deju ansambļi - «Ačkups», «Austris», «Bramaņi», «Bitīte», «Daiļrade», «Dancis», «Dardedze», «Gatve», «Liesma», «Līgo», «Pērle», «Rotaļa», «Teiksma», «Uguntiņa», «Vektors», «Zalktis», kā arī bērnu deju ansambļi - «Dzintariņš», «Zelta sietiņš» un «Teiksmiņa».

Koncerta veidotāji ir Rīgas deju kolektīvu virsvadītāji Ingrīda Edīte Saulīte, Jānis Ērglis, Rolands Juraševskis, tā mākslinieciskais vadītājs ir Jānis Ērglis, režisors Jānis Siliņš, scenogrāfs Reinis Suhanovs. Koncertu vadīs aktieri Dita Lūriņa un Egils Melbārdis.

Lielkoncerts «Dod man spēku, dod man laiku!» sāksies plkst.18. Taču pirms koncerta, plkst.13.30, Ķīpsalas hallē varēs noskatīties koncerta ģenerālmēģinājumu, kurā gan iespējami pārtraukumi un dažu deju atkārtojumi un var nebūt atsevišķu tērpu elementu. Ģenerālmēģinājums notiks bez aktieru Ditas Lūriņas un Egila Melbārža dalības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu