Latvijas kinoteātros dominē zilie papagaiļi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Animācijas filmu «Rio 2» pirmajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros apmeklējuši 24922, kas ir ļoti cienījams rādītājs, ziņo «kinokino.lv». Labs starts padevies arī bibliskajam «Noasam».

Anotācija: Papagaiļi Blū un Pērle pavada laiku, aprūpējot savus trīs bērneļus, un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks bērniem mācīties kļūt par īstiem putniem. Un tā visa ģimene dodas ceļojumā uz Amazones mežonīgajiem džungļiem, kur, tāpat kā burvīgajā Rio, valda ugunīgi ritmi, krāšņa daba, un kur katra diena nes sev līdzi elpu aizraujošus piedzīvojumus.

Otro vietu Latvijas kinoteātru topā ieņem filma «Noah» («Noass»), kas balstīta uz Vecās Derības stāstu par Noasa šķirstu. Nebija šaubu, ka Rasela Krova grāvējs piesaistīs uzmanību, un tas ir materializējies 6989 skatītājos. Starts ir pat labāks par prognozēto.

Jau septīto nedēļas nogali pēc kārtas vietu pirmajā piecniekā saglabā studijas F.O.R.M.A. producētā latviešu spēlfilma «Džimlai rūdi rallallā!». Šoreiz pārdotas 1026 biļetes.

Uz ceturto vietu noslīdējusi Vesa Andersona (Wes Anderson) filma «Viesnīca «Diženā Budapešta»». Savākti 971 skatītājs, bet to kopskaits jau šonedēļ varētu pārsniegt 15 tūkstošus.

No pirmās uzreiz līdz piektajai vietai noslīdējusi komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas kareivis» («Captain America: The Winter Soldier»). Pārdotas 896 biļetes.

Aktrise Skārleta Johansone filmas "Captain America: The Winter Soldier" pirmizrādē
Aktrise Skārleta Johansone filmas "Captain America: The Winter Soldier" pirmizrādē Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu