Hilarija Dafa meklē vīrieti iepazīšanās portālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Hilarija Dafa ir pametusi vīru un gatava jaunām attiecībām. Tā kā viņa nekad nav bijusi uz randiņu ar vīrieti, ar kuru iepazinusies iepazīšanās portālā, un tagad tas ir populārākais veids, kā iepazīties, aktrise ir reģistrējusies portālā «Tinder» un meklē savu otro pusīti.

Aktrise portālā jau ir vairāk nekā mēnesi un vienlaicīgi sarakstās ar deviņiem vīriešiem, sieviete priecājas, ka daži zina, kas viņa ir, citiem nav ne jausmas, un ir vēl citi, kuri, atpazīstot viņu, domā, ka aktrise vienkārši ir ļoti līdzīga slavenībai.

Dafa intervijā izteikusies, ka jau šajā nedēļas nogalē būs viņas pirmais randiņš un viņa nespēj sagaidīt, kad dosies uz restorānu un satiks pirmo vīrieti, ar kuru jebkad iepazinusies iepazīšanās portālā.

Hilarija uzskata, ka pirmais, kas piesaista pretējā dzimumā, ir izskats; vērojot fotogrāfijas, viss, ko var iegūt, ir pirmā mirkļa ķīmija, nekādas anketas, personības raksturojumi nedos ne pusi no tā, ko spēj dot fotogrāfija.

Aktrise jūtas lieliski, atkal atgriežoties uz randiņu takas, un ir izlēmusi atrast sev labāko, piemērotāko vīrieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu