Latvijā koncertēs «OneRepublic» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. novembrī «Arēnā Rīga» uzstāsies viena no šobrīd pasaulē aktuālākajām ASV poproka grupām «OneRepublic». Latvijas skatītājiem klātienē būs iespējams novērtēt grupas dziesmas «Apologize», «Stop and Stare», «Good Life», «All the Right Moves», «If I Lose Myself», «Feel Again», «Counting Stars» un citas, informē Inese Keiša, koncertaģentūras «Makroconcert» sabiedrisko attiecību speciāliste.

«Native» turnejas laikā «OneRepublic» viesosies vairāk nekā piecdesmit pasaules lielākajās pilsētās un par vienu no savām pieturvietām ir izvēlējusies arī Rīgu. Grupa sev līdzi atvedīs iespaidīgu skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu.

«OneRepublic» 2002. gadā dibinājuši skolasbiedri Raiens Teders (Ryan Tedder) un Zaks Filkinss (Zach Filkins). Grupā darbojas arī Drjū Brauns (Drew Brown), Brents Kacls (Brent Kutzle) un Edijs Fišers (Eddie Fisher).

Pasaules slavu «OneRepublic» atnesa 2007. gads un sadarbība ar producentu Timbalandu, kas remiksēja un savā albumā iekļāva grupas dziesmu «Apologize». Tā nedēļām ilgi atradās daudzu valstu mūzikas topu virsotnēs un šobrīd ir ierindojusies Billboard visu laiku populārāko dziesmu piecdesmitniekā.

«OneRepublic»
«OneRepublic» Foto: Publicitātes foto

Līdz šim «OneRepublic» izdevusi 3 albumus. Katrs no tiem grupu pacēlis arvien plašākā slavas zenītā. Jaunākais albums ar nosaukumu «Native» iznācis 2013. gada martā un ir kļuvis par veiksmīgāko grupas ierakstu. Tajā iekļautie singli «Counting Stars», «Feel Again» un «If I Lose Myself» daudzās valstīs ieguvuši zelta un platīna statusu un šobrīd atrodas nemitīgā rotācijā radiostacijās un mūzikas televīziju kanālos.

Jāatzīmē, ka «OneRepublic» līderis Raiens Teders paralēli dalībai grupā raksta un producē dziesmas arī citiem. Kā dziesmu autors vai līdzautors viņš sadarbojies ar Maroon 5, Adeli, Eliju Goldingu, Dženiferu Lopesu, U2, One Direction, Vitniju Hjūstoni, Backstreet Boys, Džeimsu Blantu un neskaitāmiem citiem. Teders ir Leonas Lūisas balādes «Bleeding love», kā arī Bejonsē Noulzas hita «Halo» autors. Adeles singli «Turning Tables» un «Rumour Has It» 2012.gadā viņam atnesuši Grammy balvu.

Biļešu tirdzniecība uz «OneRepublic» koncertu sāksies 25.aprīlī visās «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Pasākumu rīko koncertaģentūra «Makroconcert».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu