«Lessfucc» prezentē jauno albumu «Invāzija»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 25. aprīlī, plkst. 23 Andrejostas ielā 4, Noliktavā No.3, notiks pašmāju elektroniskās mūzikas izpildītāja Lessfucc (Alberts Jansons) jaunā albuma «Invāzija» prezentācija, kurā būs iespēja uz skatuves sastapt tādus pašmāju repa izpildītājus kā Reiss un Alexx Dynamo, kā arī pēc albuma prezentācijas par urbāni radošo atmosfēru parūpēsies lokālās elektroniskās scēnas kareivji E:91, Gorilla Ice un Oriole.

Lessfucc pirmais albums «Cubensis» tika nominēts arī «Zelta Mikrofona» ierakstu gada balvai kā labākais pašmāju elektronikas albums.

«Pēdējos gados mana mūzika šķietami ir transformējusies par daudz spēcīgāku ziņnesi nekā iepriekš, un tajā esmu iekodējis ļoti daudz no sevis paša un vides, kurā uzturos. Lielu lomu spēlē emocionālais stāvoklis konkrētajā mūzikas radīšanas brīdī. Ar savu albumu «Invasion 04/2015» vēlos parādīt visiem, kā izklausās introverta domu, rakstura un iztēles kombinācija. Albuma motīvi ir dažādi, rezultātā, veidojot plašu skaņu un sajūtu buķeti. Izklausījās pēc alkohola apraksta, vai ne?» preses paziņojumā raksta Lessfucc.

25. aprīlī Lessfucc plate elektroniski būs pieejama Spotify, Soundcloud, Bandcamp un citos lielākajos straumēšanas servisos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu