Kādi viesi apmeklē Andreja Ēķa jaunās filmas pirmizrādi (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

15. aprīļa pievakarē notika režisora Andreja Ēķa jaunās filmas «Kas tur tik laikmetīgs?» pirmizrāde. Pasākumu apmeklēja galvenokārt Saeimas esošie un bijušie deputāti.

Pirms filmas pirmizrādes viesiem bija iespēja baudīt dārgus Itālijā ražotus vīnus, kā arī Latvijas labāko šefpavāru radītās uzkodas.

Pasākums pulcēja daudzus galantus vīriešus, kuri nelika savām dāmām doties uz garderobi, bet paši paņēma dāmu jakas un nonesa uz lejasstāvu, kur tās novietoja.

Saaicināto viesu bija tik daudz, ka visiem nebija kur apsēsties un filma bija jāskatās, stāvot kājās, šī bija viena no retajām reizēm, kad pasākumā ieradās vairums aicināto personu.

Filmas «Kas tur tik laikmetīgs?» pirmizrādi apmeklēja prezidents Andris Bērziņš, televīzijas seja Gundega Skudriņa, Helēna Demakova, Einars Repše, Lilita Zatlere, Edgars Jaunups un daudzi citi.

Šis bija viens no retajiem pasākumiem, kuros uzaicināto viesu skaits daudz neatpalika no pasākumā esošo miesassargu skaita.

Pasākums iesākās ar muzikāliem priekšnesumiem, dažādām uzrunām un beigu beigās pašas kinofilmas skatīšanos, kura saņēma skaļus aplausus un atzinīgus vārdus.

Vakara izskaņā Andrejs Ēķis tika apdāvināts ar ziediem.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu