Uzzini, vai Olsenu māsas atgriezīsies seriālā «Pilna māja»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām kļuva zināms, ka fanu nespēja aizmirst seriālu «Pilna māja» ir atmaksājusies, seriālam uzņems turpinājumu. Fanus visvairāk interesē, vai Mērija Keita un Ešlija Olsenas piekritušas atgriezties seriālā.

Dvīņumāsas, kuras spēlēja mazo Mišelu Taneru, patiesi apsver iespēju atgriezties seriālā, jo tā ir viņu pirmā loma un vienmēr palikusi spilgtā atmiņā.

Māsas nākamajā nedēļā dosies uz sarunu ar šova veidotājiem, lai apspriestu līgumu, un tad izlems - atgriezīsies seriālā vai ne.

Māsas Olsenas seriālā «Pilna māja» debitēja jau deviņu mēnešu vecumā, tāpēc šovs un tā sērijas viņām ir īpaši mīļas, jo neko no filmētā īsti neatceras.

Olsenas saka, ka ne piedāvātais honorārs liks viņām izlemt par labu vai sliktu seriālam, bet vai būs iespējams apvienot filmēšanas grafiku ar viņu apģērbu dizaina uzņēmuma aktīvu darbību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu