Princis Džordžs gada laikā saņēmis 774 dāvanas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Princis Džordžs vēl neapzinās, cik lielisku dzīvi dzīvo, reti kuram bērnam izdodas dzīvot īstā pilī. Turklāt nepārtraukti Anglijas troņmantnieks saņem dāvanas, kuras nav tikai mantiņas.

Gada laikā princis Džordžs saņēmis 774 dāvanas - tās ir ne tikai mīkstās mantiņas, automašīnas, bet arī ponijs, kvadracikls, govju ganāmpulks un dažādi zīmolu apģērbi.

Tā kā dāvanas ir saņemtas no dažādiem būtiskiem cilvēkiem un uzņēmumiem, tādiem kā Amerikas prezidents Baraks Obama, modes nams «Versace» un citi sabiedrībā nozīmīgi cilvēki un zīmoli, princim ir sava sekretāre, kura sūta pateicības vēstules par saņemtajiem dāvinājumiem.

Tāpat gada laikā princis vairākkārt ir bijis atpūsties kopā ar vecākiem dažādās greznās, skaistās vietās, par kurām citi bērni tikai sapņo.

Keita Midltone un princis Viljams vēlas savam dēlam nodrošināt pēc iespējas parastāka puisēna dzīvi, bet viņa statuss to neļauj īstenot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu