Cilvēki balso par favorītu, bet šovā «Dejo ar zvaigzni» paliek visi pāri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

19. aprīlī notika šova «Dejo ar zvaigzni» pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā sacentās četri labākie, izturīgākie deju pāri. Beigu beigās šovā tika atstāti visi pāri.

Šova «Dejo ar zvaigzni» pusfināls jau atkal atnesa negatīvus pārsteigumus un necieņu pret skatītājiem. Scenārijā ieliekot punktu, ka pusfinālā nevienu tomēr neizbalsos, šova veidotāji aizmirsa to pateikt skatītājiem, ļaujot tiem balsot, tērēt savus līdzekļus, lai saglabātu savu mīluļu vietu šovā. Atstājot šovā visus dalībniekus, vai balsotājiem tiks atdoti viņu iztērētie līdzekļi?

Šis ir pirmais televīzijas šovs Latvijas vēsturē, kurā scenārijs ir veidots tik neprofesionāli, ka pat trīsgadīgs bērns saprastu, ka no viņa nav atkarīgs nekas, izdevīgi pāri tiek atgriezti šovā, parādot, ka balsojumam nav nekādas nozīmes, turklāt pāri, kuri šova veidotājiem neliekas perspektīvi, tiek norakti ar žūrijas palīdzību, neatkarīgi no balsojuma.

«Skatītāju mīlestība un atbalsts ir ļoti svarīgs visiem dejotājiem, paldies ikvienam, kurš atbalsta un jūt līdz dalībniekiem. Neviena balss neies zudībā un finālā 9. raidījuma balsojums tiks ņemts vērā, par ko rūpēsies mūsu auditori Nexia Audit Advice. Visi pusfinālisti ir tikuši līdz finālam, jo ieguldījuši ļoti lielu darbu, tādēļ tika pieņemts lēmums atstāt finālā visus pārus. Asinis, sviedri un asaras, sakāves un uzvaras – ekrānā redzamais ir tikai neliela daļa no patiesā ieguldījuma un pārdzīvojumiem. Izšķirošo cīņu, kurā tieši skatītāji noteiks šova uzvarētāju, skatieties jau 26. aprīlī plkst. 20.00 TV3,» norāda Ginta Bormane, MTG TV sabiedrisko attiecību vadītāja.

Devītā raidījuma aizkulises bija mierīgas, pozitīvas un prieka pilnas, kā nekā nevienam nebija noslēpums, ka šovā paliks visi dalībnieki, tāpēc par dejošanu un balsošanu nebija jāiespringst, bet varēja atslābināties un dejot sev, darot visu bez lieka stresa.

Žūrijas sastāvā kā ceturtais dalībnieks tika pieaicināts Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, kurš dalībniekus centās uzmundrināt ar pozitīviem komentāriem. Īpaši tas attiecās uz aktrisi Eviju Skulti un aktieri Gintu Grāveli.

Toties Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis ne reizi vien saņēma teātra direktora replikas par sliktiem jokiem, kurus tas stāsta šova laikā.

Aizkulisēs dalībniekus sveica viņu mīļie cilvēki, otrās pusītes un kvēlākie fani. Redzot Lienes Greifānes un Viktora Haritonova ziedu klēpjus, bija skaidrs: patiesi beidzot ir pienācis pusfināls un šovs teju, teju beigsies.

Uzticamākie vīrieši Igors Greifāns un Rimvīds Martinaitis, kā jau ierasts, svētdienās bija ieradušies, lai atbalstītu savas mīļotās sievietes Lieni Greifāni un Eviju Skulti. Spēcīgais dzimums neaizmirsa savas dāmas iepriecināt ar lieliem ziedu klēpjiem.

Šoreiz šovu no skatītāju rindām vēroja arī vairāki izbalsotie dalībnieki, tādi kā Elmās Tannis, kurš bija ieradies kopā ar bērniem, Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis, Ansis Pūpols un Lesija Bogačova.

Tavuprāt, lēmums atstāt šovā visus četrus pāris ir godīgs vai šova producentu spēlītes ar skatītāju naivitāti?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu