«Marvel» un «Kapteinis Amerika» izceļas arī pie mums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vērienīgā «Marvel» komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas Kareivis» («Captain America: The Winter Soldier») iekarojusi ne tikai Ziemeļamerikas, bet arī Latvijas kinoteātru topa 1. vietu, ziņo «kinokino.lv».

Latvijas kino skatītāji nedēļas nogalē visaktīvāk ir apmeklējuši tieši šo jauno grāvēju. Filmu noskatījušies 4255 skatītāji, kas ievērojami pārspēj pirmās daļas iespēto.

Apraksts. Pēc notikumiem, kas pirmo reizi apvienoja Atriebēju komandu, Stīvs Rodžerss, pazīstams arī kā kapteinis Amerika, apmetas Vašingtonā un cenšas pielāgoties dzīvei mūsdienu pasaulē. Taču par mierīgu dzīvi viņš var tikai pasapņot. Cenšoties palīdzēt kolēģim no S.H.I.E.L.D., Stīvs tiek ierauts notikumos, kas draud izvērsties par globāla mēroga katastrofu. Lai atklātu šo sazvērestību, kapteinis Amerika apvieno spēkus ar Melno atraitni. Viņiem pievienojas Piekūns, un drīz vien viņi sastopas ar savu jauno ienaidnieku - Ziemas kareivi.

Lomās: Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Dominic Cooper, Toby Jones, Mia Kirshner.

Vēl vienu pārliecinošu nedēļas nogali aizvadījusi piedzīvojumu animācijas filma «Pībodija kungs un Šērmens» (Mr. Peabody & Sherman). Šoreiz savākti 3064 skatītāji, bet to kopskaits jau pārsniedzis 40 tūkstošus.

Arī Vesa Andersona (Wes Anderson) filma «Viesnīca «Diženā Budapešta»» nevar sūdzēties par intereses trūkumu. Pārdotas 2136 biļetes, bet to kopskaits jau šonedēļ varētu pārsniegt 10 tūkstošus.

No pirmā piecnieka negrasās atkāpties studijas F.O.R.M.A. producētā latviešu spēlfilma «Džimlai rūdi rallallā!». Šoreiz savākti 1820 skatītāji, bet kopējais skaits jau pārsniedzis 20 tūkstošus.

Pirmo piecnieku noslēdz fantastikas filma «Citādie» («Divergent»), kuras pamatā ir ASV rakstnieces Veronikas Rotas populārās grāmatu triloģijas pirmā daļa. To noskatījušies 1459 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu