Šeila atsakās no tējas, jo karstas tējas iespaidā sarec asinis (92)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Modes dizainere Šeila kādu laiku ir pazudusi no aktīvās modes dzīves, viņa nerada kolekciju pēc kolekcijas, bet gaida, kad sakrāsies sakāmais, viņai nav būtiski, tiklīdz parādās jaunas modes tendences, tajās piedalīties. Šeila uzskata: lai ko jaunu radītu, ir jābūt savai nostājai, viedoklim pasaules un kosmosa kontekstā.

Modes dizainere Šeila atklāj, ka draudzenes ilgu laiku stāv rindā, lai tiktu pie kāda jauna tērpa, kuru rada modes dizainere. Parasti pie viņas atnāk klientes ar ideju, dizainere uzvāra tēju, ielej sev glāzi auksta ūdens un pavada laiku sarunā.

Foto: Nauris Garkaklis

«Tas ir mierīgs brīdis, cilvēks nomierinās, jo stresu rada fakts, ka ir ideja jāpauž, mēs atslābināmies, parunājam, par sunīšiem, kulināriju, attiecībām, saprotu cilvēku un tāpēc, atrodam kopsaucēju. Šādi notiek visas manas un klienšu tikšanās, pie tējas un ūdens glāzes,» skaidro Šeila.

Uz jautājumu, kāpēc tējas piekritēja vairāk nedzer tēju, bet izvēlas aukstu ūdeni, Šeila atklāj, ka ir sākusi dzīvot veselīgi un jaunajam dzīvesveidam velta visu savu brīvo laiku.

Foto: Nauris Garkaklis

«Jā, tā tas ir, kādreiz biju liela tējas fane, vairāk tēju nedzeru, jo, vārot tējai ūdeni, tas uzsilst vairāk par četrdesmit grādiem, bet, sākot no četrdesmit diviem grādiem, sarec asinis, lēnām izzūd dzīvība, tikai baktērijas turpina vairoties, tāpēc saku nē tējai, nevēlos sev kaitēt,» stāsta Šeila.

Veselīgu dzīvesveidu Šeila izvēlējās pati, tas nav ārstu ieteikts solis. Dizainere priecājas, ka daudzas viņas klientes un draudzenes arī sāk veselīgu dzīvesveidu.

«Šāds dzīvesveids noved pie skaistuma, celulīta izzušanas, slaiduma rašanās. Vēlos labi izskatīties un būt daiļa, nevis kā ārzemju zvaigznes fotosesijās ar kosmētikas palīdzību sataisa skaistas, ar «fotošopa» palīdzību uz visām pusēm savelk kājas, tad viņas izskatās skaisti, bet dzīvē ir pilnīgs ārprāts,» tā Šeila.

Veselīgs dzīvesveids pieprasa arī dārzeņu ēšanu, lai būtu drošības sajūta, ka tie nav apstrādāti ar ķīmiju, Šeila ir nolēmusi pievērsties burkānu audzēšanai.

Foto: Nauris Garkaklis

«Esmu aizrāvusies ar veselīgu dzīvesveidu, ar savu higiēnu, sava prāta higiēnu, dzīvesvietas pārkārtošanu, šo lietu sakārtošana daudz ko maina dzīvē,» nobeidz Šeila.

Komentāri (92)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu