Pikaso jauns video dziesmai «To» (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reperis Pikaso laiž klajā jaunu video dziesmai «To» no sava debijas albuma «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst», kas gada sākumā apbalvots ar «Zelta Mikrofonu» kā labākais pašmāju hiphopa ieraksts 2013. gadā. Klipu veidojis Ritvars Bluka.

«Ieturētais vizuālais minimālisms, manuprāt, sasaucas ar dziesmas vēstījumu, reducējot visu apkārt notiekošo uz sevi pašu, paužot visiem ļoti zināmu atziņu - ko sēsi, to pļausi. Tā vienkārši ir atgriezeniskā saite, kas personīgi mani motivē kultivēt dalīšanās prieku, stiprina apņēmību un kalpo kā apstiprinājums mūsu pašu nolūkiem ko paveikt,» par video stāsta Pikaso jeb īstajā vārdā Jānis Lipšāns.

To / Satikšanās Vietu Mainīt Nedrīkst from Pikaso on Vimeo.

Jau ziņots, ka Pikaso aprīlī dodas savā koncerttūrē pa Latviju un viesosies Jēkabpilī, Valmierā, Cēsīs, Liepājā, Ogrē un Tukumā. Tūres noslēguma koncerts 2. maijā Rīgā, klubā «Pulkvedim neviens neraksta», savukārt īpašais ģenerālmēģinājums jau 10. aprīlī Daugavpilī, bārā «Artilērijas pagrabi».

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu