Jaunā māmiņa Skārleta Johansone izrāda slaido vidukli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Vien pirms septiņiem mēnešiem Holivudas aktrise Skārleta Johansone pasaulē laida meitiņu, kurai deva vārdu Rouza Dorotija (Rose Dorothy). Jau tagad aktrise ir atpakaļ formā un «MTV Movie Awards» balvu pasniegšanas ceremonijā atrādīja savu tievo vidukli.

Aktrise Skārleta Johansone uz balvu pasniegšanas ceremoniju, kura Losandželosā norisinājās 12.aprīlī, ieradās modes dizaineres Zuhair Murad koraļļu krāsas kostīmā. Savu tēlu 30 gadus vecā aktrise papildināja ar zaļganu somiņu.

«MTV Movie Awards» ceremonijā Skārleta Johansone bija nominēta kategorijā «Labākais skūpsts», nomināciju viņa ieguva, pateicoties skūpsta ainai ar aktieri Krisu Evansu (Chris Evans) filmā «Captain America: The Winter Soldier». Tomēr šogad balvu par labāko skūpstu saņēma «The Fault in Our Stars» galveno lomu tēlotāji Vudlija un Ansels Elgorts.

Aizvadītā gada oktobrī Johansone slepenībā apprecējās ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku. Par saderināšanos abi paziņoja 2013.gada septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu