Astotais šova «Dejo ar zvaigzni» bankets tiek aizvadīts aristokrātiskās noskaņās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12. aprīļa vakarā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» astotais šova bankets, kurš, kā jau ierasts, notika restorānā «231». Restorāns ik nedēļu cenšas pārspēt dalībniekus ar ko unikālu un negaidītu, šoreiz tas izdevās uz pilnu banku, neviens negaidīja galdos ietērptas sievietes.

Par spīti nogurumam un pusfināla elpošanai pakausī šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki kā katru svētdienas vakaru labprāt apmeklēja šova banketu, kā nekā tas ir veids, kā baudīt pavārītes un restorāna īpašnieces Aigas Zvejnieces gardos ēdienus un lielisko garastāvokli.

Kā jau ierasts, ēdiena bija sagatavots tik daudz, ka pietiktu veselai armijai, un dalībnieki kārtējo svētdienas vakaru aizmirsa par vasaras tuvošanos, treniņiem un baudīja visu, kas atradās uz galda.

Viesus, ienākot iekšā banketa vietā, gaidīja pārsteigums, divas dāmas, kuras bija ietērptas galdos. Sievietes atgādināja aristokrātiskas dāmas, kuras labprātāk pavada laiskas pēcpusdienas kopā ar Viljamu Šekspīru. Dāmu aristokrātiskums izpaudās ne tikai pašā ietērpā, grimā un matu sakārtojumos, bet arī kustībās, manierēs.

Lai paspilgtinātu šo aristokrātisko noskaņu, viesus ar savu dziedāšanu priecēja viena no Latvijas Nacionālās operas solistēm, kura pirmās dziesmas laikā saskandināja vīna glāzes ar visiem klātesošajiem, vēlot veiksmi un panākumus. Sieviete visu vakaru priecēja dalībniekus ar dažādu populāru dziesmu dziedājumu, neļaujot dalībniekiem atslābt, bet mudinot dejot.

Pirmie deju grīdu ieņēma izbalsotie dalībnieki Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers, kuri, seksīgi dejojot, radīja īstu ballītes atmosfēru. Vēlāk dejotāju rindās parādījās dejotājas Marta Kalēja un Liene Tarana un skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova. Meitenes nespēja atstāt deju grīdu, jo visas dziesmas, kuras skanēja, bija viņu mīļākās dziesmas.

Jau pēc pulksten pusdiviem naktī dalībnieki lēnām steidzās mājās, lai savāktu spēkus jau šova pusfinālam.

Visi dalībnieki nevar lepoties ar izturību, astoto deju šova «Dejo ar zvaigzni» banketu neapmeklēja aktrise Evija Skulte un dziedātāja Liene Greifāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu