MTV kino balvu ceremonijā triumfē «Mūsu zvaigžņu vaina»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Telekanāla MTV kino balvu ceremonijā svētdien Losandželosā triumfējusi jauniešu drāma «The Fault in Our Stars» («Mūsu zvaigžņu vaina»), kas atzīta par gada labāko filmu.

«The Fault in Our Stars» aktrise Šeilīna Vudlija un filmas «American Sniper» («Amerikāņu snaiperis») aktieris Bredlijs Kūpers tika atzīti par gada labākajiem aktieriem.

Bredlijs Kūpers
Bredlijs Kūpers Foto: REUTERS/Scanpix

Balvu pasniegšanas ceremoniju vadīja komiķe Eimija Šūmere.

MTV kino balvu uzvarētāji tiek izvēlēti skatītāju balsojumā. Viņi saņem apbalvojumus popkorna turzas formā. MTV auditorija galvenokārt ir pusaudži un jaunieši.

Ceremoniju vadīja komiķe Eimija Šūmere.

MTV kino balvu ceremonija slavena ar neparastām un nenopietnām balvu kategorijām, piemēram, par labāko skūpstu, labāko baiļu attēlojumu un pievilcīgāko vīrieti bez krekla.

Šogad balvu par labāko skūpstu saņēma «The Fault in Our Stars» galveno lomu tēlotāji Vudlija un Ansels Elgorts.

Par labāko baiļu attēlojumu balvu saņēma Dženifera Lopesa par filmu «The Boy Next Door» («Pielūdzējs»), savukārt par pievilcīgāko vīrieti bez krekla tika atzīts komēdijas «Neighbors» («Kaimiņi») zvaigzne Zaks Efrons.

Zaks Efrons
Zaks Efrons Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu