«Dejo ar zvaigzni» pamet modele Diāna Kubasova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

12.marta vakarā jau atkal skatītājus priecēja televīzijas šovs «Dejo ar zvaigzni», kurā šoreiz piedalījās vien pieci spēcīgākie pāri. Neskatoties uz augsto žūrijas vērtējumu, šoreiz šovu pamet un pusfinālā neiekļūst modele Diāna Kubasova un dejotājs Kārlis Kemlers.

Raidījums no iepriekšējiem atšķīrās ar to, ka žūrijas locekļiem pievienojās vēl viens eksperts, kurš kritizēja pāru dejas. Blakus baleta pedagogam Vladimiram Ponomarjovam, sporta deju sacensību tiesnesei un trenerei Agitai Mironovai un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfam Albertam Kivleniekam sēdās Eiropas Parlamenta deputāts Artis Pabriks.

Gluži tāpat kā pagājušajā raidījumā, arī šoreiz pāri izpildīja katrs divas dejas. Šoreiz viszemāko žūrijas punktu un skatītāju balsojuma kopvērtējumu ieguva un šovu pameta modele Diāna Kubasova un dejotājs Kārlis Kemlers.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā šovā atgriezās dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs, bet to pameta biznesa lēdija Svetlana Leva un dejotājs Mārtiņš Kagainis.

Ča ča:)) ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Piedāvājam žūrijas vērtējumu katram pārim (par abām dejām kopā)

Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs - 73 punkti

Biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un dejotāja Ilze Jankovska - 71

Aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Tarana - 69

Aktrise Evija Skulte un dejotājs Raimonds Andersons - 68

Modele Diāna Kubasova un dejotājs Kārlis Kemlers - 62

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu