Kashuks prezentē albumu, kāds Latvijā vēl nav dzirdēts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

9. aprīlī elektroniskās mūzikas mākslinieks jeb bītmeikers Kashuks prezentēja savu jauno studijas albumu «Hand wiritten story». Kā saka pats bītmeikers, otru šādu albumu Latvijā atrast nav iespējams.

9.aprīlī bītmeikeris Kashuks «Kaņepes kultūras centrā» prezentēja savu jauno studijas albumu «Hand written story», pats mākslinieks atzīst, ka šāds albums Latvijā ir pirmais un otru tāda tipa ierakstu nav iespējams atrast.

«Viss albums ir viena dzīvā skaņa, viss ierakstīts dzīvajā, neizmantojot nekādas programmas vai iebūvētās bungas. Izmantojām glāzes, dakšiņas, lai radītu vajadzīgo skaņu. Viss radies dabīgi, izmantojot elementus, kuri atrodas mums apakārt,» skaidro Kashuks.

Uz prezentācija pasākumu ieradās mākslinieka atbalstītāji, draugi un radinieki, lai klausītos albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā, sveiktu Kashuku un vēlētu enerģiju un cīņas sparu visu turpināt.

Viesu vidū bija arī grupa «Carnival Youth», ar kuru bītmeikers sadarbojas vairākos projektos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu