Slavenības, kuras uzaugušas pie vecvecākiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dzīvē bērnus bieži vien uzaudzina vecvecāki, tā notiek arī ar slavenībām, populāro aktieri Džeku Nikolsonu uzaudzināja viņa vecvecāki, tāpat arī raidījuma vadītāja Opra Vinfrija ir uzaugusi pie vecmāmiņas. Slavenības ir pateicīgas saviem vecvecākiem par motivāciju un atbalstu, lai viņi sasniegtu virsotnes.

Televīzijas šova vadītāja, filantrope Opra Vinfrija pateicas savai vecmāmiņai, kura uzņēmās rūpes par viņu un neļāva mātei aizvest viņu dzīvot uz jaunu, svešu vietu, kurp sieviete devās darba maiņas dēļ. Vinfrija uzskata, ka tieši vecmāmiņa motivēja viņu darboties, ielika pamatus veiksmei un izglāba viņas dzīvību. Nebūtu vecmāmiņas, nebūtu arī Opras Vinfrijas.

Aktieris Džeks Nikolsons pieaugot uzzināja, ka viņa vecāki patiesībā ir viņa vecvecāki, bet viņa māsa ir viņa māte. Vecvecāki piekrita uzaudzināt Džeku kā savu dēlu, mirklī, kad uzzināja, ka viņu nepilngadīgā meita ir bērna gaidībās. Uzzinot patiesību, nekas nemainījās aktiera dzīvē, viņš vienkārši saprata pāris lietas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu