Slavenības atklāj savas lielākās vājības, to, par ko tās fano

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenības gluži kā mēs nespēj pretoties ne mūziķiem, ne seriāliem vai realitātes šoviem un mēdz aizrauties ar tām pašām lietām, kuras aizrauj mūs.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Edijs Redmeins ir liels televīzijas šova «Real housewives» fans. Edijs apzinās, ka šādi šovi ir nevērtīgi, bet nespēj izbeigt skatīšanos.

Aktrise Dženifera Lorensa ir liela televīzijas šova «Keeping up with the Kardashians» fane. Pirmo reizi satiekot Kimu Kardašjanu, viņa nespēja nespiegt aiz sajūsmas.

Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Amerikas prezidents Džordžs Bušs ir liels Ozija Osborna fans, šā iemesla dēļ Ozijs pat viesojās Baltajā namā viņa prezidentūras laikā.

Aktrise Emma Stouna joprojām ir liela grupas «Spice girls» fane, Stounas lielākais elks ir tieši grupas dalībniece Mela B.

Keita Midltone un princis Viljams ir lieli šova «One tree hill» un «The Royals» fani, pāris neizlaiž nevienu no abu šovu sērijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu