Fanu pūļa ielenkumā Aminata prezentē debijas albumu «Inner voice»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Aminata nekad nav satraukusies par popularitāti, bet pievērsusi uzmanību kvalitātei, tāpat arī kvantitāte meitenei ir sveša, viss, kas viņu interesē mūzikā, ir kvalitāte un patiesums. Šīs divas lietas vienmēr tiek novērtētas un atnes panākumus, tā ir noticis arī ar Aminatu.

Dziedātājai Aminatai šis gads ir veiksmes gads, jaunā dziedātāja ir uzvarējusi konkursā «Supernova» un pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, tāpat māksliniece ir izdevusi savu pirmo studijas albumu, kurā apkopotas viņas pašas dziesmas.

Dziedātāja savu skatuves ceļu sāka pirms vairāk nekā pieciem gadiem, un mērķtiecīgums, tiekšanās pēc ideālā ir atmaksājusies.

Albuma «Inner voice» prezentācija norisinājās «Latvijas 1. Rokkafejnīcā», kurā jau stundu pirms koncerta sāka pulcēties ļaužu masas, lai dzirdētu Aminatas albumu un redzētu savu elku dzīvajā.

Māksliniece nemētājās ar daudziem vārdiem, uzrunām, tika pateikts paldies mūziķiem, izstāstīts, kā viņa jūtas albuma sakarā, un pārējo koncerta daļu aizpildīja dziesmas.

Vēlāk, koncertam beidzoties, viesi steidza sveikt Aminatu ar ziediem, saldumiem, dāvanām, tam sekoja kopīgas fotografēšanās, komplimenti mākslinieces mūzikai, kuri jaunajai dziedātājai lika justies kā septītajās debesīs.

Daudzi viesi izteicās, ka tik smaidīgu Aminatu nekad nav redzējuši, smaids no mākslinieces sejas nenoritēja ne uz mirkli. Kā nekā šis bija viņas vakars, viņas svētki, un pirmais albums ir tāda kā uzvaras garša par visiem mācībās un attīstībā pavadītajiem gadiem.

Vēlāk Aminata ar saviem tuvākajiem draugiem, skatuves partneriem un atbalstītājiem devās uz citu telpu, kur notika svinības, gan tostu teikšana, gan jaunā albuma parakstīšana. Aminata nenogura, līdz ikviens viņas draugs nebija saņēmis albumu ar viņas autogrāfu.

Prezentāciju no malas vēroja arī Aminatas mīļotais puisis Nikita, kurš vakaru pavadīja pāra kopīgo draugu pulkā un ļāva savai dāmai baudīt vakaru un apkārtējo uzmanību.

Prezentāciju apmeklēja dziedātājs Miks Dukurs ar māsu Paulu Dukuri, televīzijas seja Renārs Zeltiņš, «O!kartes skatuve» dalībnieki, dziedātājs Ralfs Eilands un daudzi jo daudzi mākslinieces draugi.

Viesi nesteidzās prom no banketa, bet, baudot vīnu, uzkavējās banketā un nodevās nebeidzamām sarunām, klausoties fonā jauno albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu